vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenCarrièreConferentie Surinaamse Studenten Amsterdam

Conferentie Surinaamse Studenten Amsterdam

-

Does Travel - naar Suriname

De Vereniging Surinaamse Studenten Amsterdam (VSSA) organiseert op 2 juli as. de conferentie: Ondernemend! in Hotel Arena, Amsterdam. Met de conferentie hoopt VSSA studenten van diverse achtergronden samen te brengen en te informeren en te stimuleren op het gebied van ondernemerschap in de breedste zin van het woord.

Enerzijds is het doel studenten aan te zetten tot zelfontplooiing. Studenten van diverse achtergrond kunnen kennis maken met mogelijkheden om te ondernemen; zelfstandig of via studie, bedrijfsleven, overheid, politiek en maatschappelijke instanties. Anderzijds wil VSSA organisaties wijzen op een groep studenten met ondernemende geest en van diverse achtergrond, die niet altijd via de reguliere kanalen bereikt wordt.

Er wordt een interessant programma aangeboden met o.a. Carmen Breeveld (zwarte zakenvrouw 2003) , Minister Plasterk en Prem Radikishun als sprekers, Tofik Dibi in een debat panel en workshops van o.a. Forum en de Belastingdienst.

Wat: VSSA Conferentie 2008: Ondernemend!
Waar: Hotel Arena, ’s-Gravesandestraat 51, 1092 AA, Amsterdam
Wanneer: Woensdag 2 juli 2008
Tijd: 13.30 – 20.00 uur
Toegang: Gratis (alleen studenten HBO en WO)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. En hoeveel van deze studenten, gepokt en gemazeld (zal ik maar in het Nederlands zeggen) komen terug naar Suriname om hun kennis in praktijk te brengen? No one.


  Maak melding
 2. Wat een negatieve vibe guys. Dit is een conferentie voor jongeren die in Nederland studeren. Het belooft een interessante dag te worden, waar studenten naar presentaties kunnen luisteren (van o.a. Prem Radhakishun), workshops kunnen volgen (o.a. over ondernemen in Suriname!) en aan een debat kunnen meedoen met prominente Nederlanders. Bij de borrel is er een uitstekende gelegenheid om te netwerken met verschillende ondernemers. Tofik Dibi en Minister Plasterk zijn er ook bij! Gewoon komen dus op 2 juli in Hotel Arena.


  Maak melding
 3. jammer dat we nog zo zij….denken in termen van grenzen en niet als wereldburger. Suriname moet op de kaart gezet worden door topprestaties als het nou in su zelf is of in uganda, maakt geen bal uit. Ik vind het tof dat ze een conferentie met zulke mensen erbij organiseren…de Surinamer in de lift!!
  Bovendien is het volgens mij niet verplicht terug te gaan naar suriname, en als blaka bakra het zo hoog nodig vind, wat doet hij nog in NL??

  Gewoon niet zeiken en no proberi broko trawan baka in’ den strei fu opo sranan fesi.

  Als je niets positiefs of opbouwends te melden hebt hou je commentaar maar lekker voor jezelf.


  Maak melding
 4. Mister Joey, deze blaka bakra woont in Suriname. En jij bent ook weer zo’n figuur met lange tenen. Zodra de vinger op de zere plek gelegd wordt, krijgt men á bout portant een afro-kapsel. Kom jij terug naar Suriname als je afgestudeerd bent? Eerlijk zeggen.


  Maak melding
 5. Hallo blaka bakra.
  Wat heeft de naam Joey met afro-kapsel te maken? Mijn buurjongen (blond) heet ook Joey. Dus ga alsjeblieft niet uit van een naam.


  Maak melding
 6. Studente toegepaste klinische psychologie, Anita? Ja moet goed lezen. Ik heb het over MEN. Dat heeft niets te maken met de naam Joey. Soso lespeki.


  Maak melding
 7. blaka bakra, is dat geen paradox?? Hoe kan een bakra nu blaka zijn, tenzij je in patta geboren bent.
  In dat geval ben je een nederlander van surinaamse afkomst. Is dat het geval; dan zou ik me toch bescheidener opstellen aangezien jij dan geen surinamer van geboorte bent maar een nederlander die in suriname woont.


  Maak melding
 8. Ooit van een boeroe gehoord, Nazrac? Maar ik moet toegeven, je identificatievermogen is buiten kijf. Echter, ik woon en werk in Suriname. Dit is ook mijn land, brada. Mi habi witti skin, ma mi habi blaka hati. Sabi? Lespeki brada.


  Maak melding
 9. hhmm was dit onderwerp bijna vergeten. En ja ik heb lange tenen als het gaat om de ontwikkeling van Suriname of de Surinamers. En ik studeer nu al 4 jaar in NL en ik ben wel een van de mensen die terug gaat naar Suriname na me studie. Ik wil niemand er verder toe dwingen maar wil wel iedereen vragen niet op dusdanige wijze te handelen dat het in het nadeel van Suriname valt.
  Jammer dat je in Suriname zit ik had je graag ontmoet op de conferentie waar we het over hebben.

  Verder wil ik dit nog kwijt (aan zij die van plan zijn een domme negatieve mening hier te plaatsen): het is ook fucking nooit goed! Als we bolletjes slikken sta je met naam en toenaam op allerlei sites en wordt je voor van alles en nog wat uitgemaakt, maar als je iets doet voor de persoonlijke ontwikkeling dan is het ook niet goed, want dan ben je geen echte surinamer of ben je een uit de hoogte gevallen figuur.
  Aan al deze mensen FUCK YOU!!! (sorry dat ik me zo laat gaan mar moet het van het hart)

  Aan zij die wel positief zijn en er het beste van willen maken zeg ik: heb lak aan die krabben doe je ding en hou je doel voor ogen!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES