Home Onderwerpen Justitie en politie Surinaamse zakenman Kalika vermoord op Trinidad

Surinaamse zakenman Kalika vermoord op Trinidad

13

PARAMARIBO/CHAGUANAS, 14 jun – De Surinaamse ondernemer Dalip Kalika is doodgeschoten in Chaguanas, Trinidad. Dit meldt de Ware Tijd. De aanslag vond plaats voor zijn bedrijf, kort nadat hij uit zijn auto was gestapt. De plegers hadden het duidelijk op Kalika gemunt.

Nadat hij op de grond terecht was gekomen, werden nog enkele schoten op hem gelost. “Wij betreuren dit incident, maar we hebben nog niet met zekerheid kunnen vaststellen of het inderdaad om een Surinamer gaat. Het vermoeden is echter dat hij Surinamer is”, zegt Suriname’s ambassadeur in Trinidad, Fidelia Grant-Galong, tegenover de Ware Tijd. De man stond niet geregistreerd bij de ambassade.

Er is desondanks getracht zo snel mogelijk informatie in te winnen. “We hebben onmiddellijk gekeken op de lijst met namen van personen die bij ons geregistreerd staan, maar deze naam komt niet voor op de lijst”, aldus Grant-Galong. Dalip Kalika heeft zich jaren terug gevestigd op Trinidad en handelde er in plafondplaten geproduceerd uit PVC.

13 REACTIES

 1. blaka bakra
  Twee grote rouwadvertenties (1 hele pagina) in de Times. Geen Surinamer? Worden buitenlanders ook al gecremeerd te Weg naar Zee? Kom op, wat een flauwekul. Dat de man niet is geregistreerd bij de Surinaamse ambassade op Trinidad zegt niets. Dat is hij namelijk helemaal niet verplicht.
 2. Nederlander
  Vermoord !!!! Zomaar ?????? Afrekening !!! Vijanden wie ??? * Nadat hij op de grond terecht was gekomen, werden nog enkele schoten op hem gelost. * Zal zeker geen lievertje geweest zijn - Soort ontmoet soort !! of Soort zoekt soort ?
 3. Datravisie
  Nederlander Je bent een verschrikkelijk lage idioot met een verstand van een WC wurm. Als iemand vermoord wordt treft het geen blaam label van soort zoek soort. Wacht maar totdat ze jou een keer boren met een verroest mes in je kont dan zal ik zien wie soort zoek soort is lummel!
 4. raj
  @ Nederlander: Jouw vooroordeel stinkt tot in mijn kamer. Een hoge mate aan gebrek aan intelligentie valt jouw soort te bespeuren. De dag dat IEMAND jou met een verroest mes tussen je ribben trakteert, die dag zal je het ook over soort bij soort hebben..
 5. haarlemmer
  hou op met het gelul!hij was een hele lieve en aardige man!!!!punt!!!!Op zo een manier hoeft niemand te sterven op wat voor manier iemand zijn geld ook verdiend.
 6. Che
  Of het inderdaad om een Surinamer gaat? Wat een onzin, je blijft Surinamer en zal altijdt een buitenlanders blijven. Wanneer krijgen wij dan de Surinaamse paspoorten?
 7. Haarlem
  Rust zacht Boyke Kalika je was een goed mens. Je Familie, vrienden en kennissen zullen je missen.
 8. Victoria
  Dag speelkameraad, vriend en neef. Je zal dus niet meer plotseling aankomen waaien. Ik zal je missen en de herinneringen koesteren. Je familie... Zoveel soorten van verdriet, ik noem ze niet. Maar één, het afstand doen en scheiden, en niet het snijden doet zo'n pijn, maar het afgesneden zijn.
 9. nani
  Ik wens de familie van Boyke Kalika heel veel sterkte toe met het verlies van hun vader, zoon en man.
 10. Alain
  Boyke, een man die ik 5 jaar geleden in de vliegtuig ontmoet onderweg naar shenzhen "china". iemand waar ik een groot voorbeeld in zie, een hard werkende zaken man die on uit put baar is. die de mensen om hem heen als goud behandeld... We zullen je missen Boyke, Alain - le - lulu - andy "China kantoor"
 11. hans hoogendijk
  Via via vernomen dat onze voormalige buurman Boyke vermoord is. Ik heb hem ervaren als een goed en hardwerkend mens. Vreselijk. We leven mee met zijn gezin. Hans en Ida
 12. king
  ja mensen precies!!! jullie hebben niets meer te doen, jullie zyn gewoon jaloers dat die vrouw alles heeft en jullie hebben zelf geen verstand. laat die vrouw met rust anders. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . afz king of the kings
 13. king
  oh my god!!! willen jullie ook hindu kerk bouwen? zielig dat jullie dat niet kunnen want jullie hebben die zegen niet wat die vrouw heeft. en jullie gaan het ook nooit krygen als jullie zo door gaan. dus stoppen jullie. . . . . . . . . . . . . . afz. king of ML. king