Party van Surinaamse Studenten Amsterdam

2

Op 13 juni geeft de Vereniging Surinaamse Studenten Amsterdam (VSSA) haar eerste party voor 2008 in Escape Studio op het Rembrandtplein in Amsterdam. Ze maken het ‘Werkelijk luchtig’ met Dj Mikey D – Dj Shawn – Dj Zoontje. De nacht waarin House, Latin, Urban en Caribbean music elkaar vinden.

Dj Mickey D is 2 jaar lang resident dj geweest tijdens de Salsalounge feesten in Hotel Arena. Tegenwoordig is Mickey D van alle markten thuis namelijk van Urban tot House en van Latin tot Caribbean, Mickey D bezit het allemaal! Daarom kan Mickey D zich met recht de allround ruler noemen als dj.

Dj Shawn mixed eclectic beats met opzwepende caribbean sounds. Tevens weet hij op de juiste momenten de golden oldies uit de kast te halen en niet te vergeten die goede Sranang poku’s. Geboren in het zonnige Suriname is dj Shawn van plan Friday the 13th up te hypen tot een Werkelijk Luchtige party!

Dj Zoontje maakt het compleet! Latin gemixt met eclectic en groovy dance; zijn stijl is onmiskenbaar. Dj Zoontje komt oorspronkelijk van het zonnige eiland Curacao, waar hij op z’n tiende achter de draaitafels kroop. Je kent hem vast wel als de huis dj van de Brasil Musicbar, waar hij het dak van de tent afblaast met zijn, goed op het publiek afgestemde beats.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.