dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTips gevraagd na moord oud-lijfwacht Brunswijk

Tips gevraagd na moord oud-lijfwacht Brunswijk

-

Does Travel - naar Suriname

Gisteravond riep het Amsterdamse Politiekorps, via het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’, de hulp in van het publiek voor tips rond de moord op Johannes Kastiel. Deze voormalige lijfwacht van Ronny Brunswijk is gedood in een lift.

Het lichaam van Kastiel werd zondag 20 april 2008 om 19.45 uur in de flat Gooioord in de Bijlmer (Amsterdam Zuidoost) aangetroffen.

Na de uitzending werd op de website van Opsporing Verzocht meer informatie gepubliceerd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. alweer is een lijfwacht van brunzi vermoord.. dit keer een ex-lijfwacht..

  rara, wie is bang dat men gaat “praten” bij de politie?


  Maak melding
 2. Er is ook een zwerver, Kastiel, afgeschoten. Lijkt erop dat Brunsie schoon schip maakt. Wil Brunsie president worden? Is hij bang dat zijn mannen gaan praten over Moi Wana, moorden en verkrachtingen, en natuurlijk drugshandel?


  Maak melding
 3. Op een dag zal elke schuldige door nebiru achterhaald en pardonloos worden opgeruimd, precies zoals in de jaren 80 en 90 slachtoffers door plegers en daders werden opgeruimd zonder een greintje medelijden.

  En nu is het de beurt van Nebiru om te vereffenen wat er nog te vereffenen valt. Kwekken mag natuurlijk altijd, maar de lange vingers en misbruikgedachten bleven destijds bij de plegers helaas niet thuis, en God gaf ook niet thuis toen zijn volgelingen met goddelijke wreedheden tekeer gingen tegen hun slachtoffers. En sinds enkele jaren is de missie van revanche ingegaan, deze zal pas eindigen totdat alle schuldigen en medeschuldigen te zijner tijd hun verdiende loon hebben gehad.

  Het was lekker en stoer om bestialiteit te betrachten tegen medemensen, maar wees ook zo consequent om de straf der wrake geheel te aanvaarden en consequent te blijven, het hinkende paard komt pas achteraan en zal korte metten maken met allen die hun misdaden zagen als een godsgeschenk of anders. Dit is ook de andere kant van de medaille….ook te bezien als een ultieme Godsgeschenk. Satan, Lucifer, Beelzebub, Steve Meye,Baäl, Nosferatu en God zijn één en dezelfde!!
  django


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES