Surinamer dood bij schietpartij Amsterdam

7

De man die afgelopen weekend tijdens een schietpartij in een winkel aan de Amsterdamse Stadhouderskade om het leven kwam, is een 45-jarige Amsterdammer van Surinaamse afkomst. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt, meldt AT5.

Het slachtoffer kreeg het in kapperszaak annex kledingwinkel ‘Shortcut en Hardware’ aan de stok met een andere klant. Die trok daarop een pistool en schoot hem neer.

Het onderzoek naar het incident loopt nog. Van de schutter ontbreekt op dit moment nog ieder spoor


7 REACTIES

 1. tegenwoordig dient men rekening te houden met de bezetenen dat in schapenvacht rondlopen.de mens is gauw geneigd om naar een wapen te grijpen als deze niet uit hun woorden kunnen komen of voelen zich aangesproken.
  ieder van ons is in staat een ander kwaad te doen.dan toch is het geen vrij brief om een ander van zijn leven te beroven.
  de duur van de straf in nederland moeten gewoon herzien worden,en niet het gevoel hebben dat deze bezetenen in een drie sterren hotel zijn straf uitzitten.een gevangenis moet een afschrik middel zijn en niet omgekeerd.


  Maak melding

 2. weet je wat, wij sranang man , wij moeten meer van onszelfs gaat houden en moeten de schepper eenlobigenezingvragen die REVOheeft onsvervloektKIJK NAARdePOLiiTIEKin ons mooiesranang, dat kan niet waar zijn. wij zij tot de Bedelstaf verheven.jammer!


  Maak melding

 3. Men moet goed onderzoeken of er misschien geen sprake was van een afrekening in het criminele circuit. En dat de ‘ruzie’ niet gebruikt werd als een soort afleiding en een middel om de politie om de tuin te leiden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.