Surinaams Jeugdparlement bezoekt RJR

0

Onlangs hebben de Rotterdamse Jongerenraad (RJR) en het Surinaams Jeugdparlement (SJP) een intentieverklaring ondertekend. Hierin staat dat de RJR en het SJP vanaf nu op verschillende gebieden zullen samenwerken.

Om direct invulling te geven aan de samenwerking bezocht voorzitter Dhiradj Soekhai vorige maand de Rotterdamse Jongerenraad en Rotterdam. Het Surinaamse jeugdparlement was vooral geïnteresseerd in de dienstverlening voor jongeren. In dit kader zijn o.a. de dienst JOS en het jongerenmentoraat bezocht.

Om meer inzicht te krijgen in jong ondernemerschap is de Creative Factory bezocht. Na een ochtend en middag vol met discussie is de dag afgesloten met een bezoek aan Raymann is laat en een feest in de Hollywood Musichall.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.