Wedstrijd Suriprofs in Olympisch Stadion

2

Morgen (zaterdag 17 mei) is in het Olympisch Stadion de jaarlijkse wedstrijd van de Suriprofs. De tegenstander dit keer is FC Volendam. De ‘Suriprofs’ zijn professionele voetballers die zelf in Suriname zijn geboren of van wie tenminste één van de ouders uit Suriname afkomstig is.

Kenneth Vermeer, Boy Waterman, Serginho Greene, Kew Jaliens, Gianni Zuiverloon, Charles Dissels, Rydell Poepon, Dwight Tiendalli en Andwélé Slory maken deel uit van de selectie van de Suriprofs van 2008. Deze Suriprofs worden gecoached door Aron Winter en Dean Gorré.

De opbrengst van de wedstrijd gaat naar diverse sociale ontwikkelingsprojecten in Suriname. Vanaf 15:00 uur start de pre-party en om 18:00 uur wordt er afgetrapt in het Olympisch Stadion (Amsterdam).


2 REACTIES

 1. Een autochtoons onderonsje.

  Witte autochtonen versus zwarte autochtonen.
  Misschien een idee voor de toekomst. Een voorwedstrijd damesvoetbal:
  Team 1 bestaande uit witte en zwarte autochtonen tegen team 2 bestaande uit allochtonen (turken, marokkanen, iraniers, ghanezen etc.

  Zo maak je de activiteit decennium proof. Een multi-tonig gebeuren. Als de poen maar naar Suriname gaat. Zo denken wij in Nederland nog steeds ondanks onze Suri’s uit Suriname ons dissen.


  Maak melding

 2. sport is gewoon met elkaar bezig zijn en verder niks achter zoeken.er staan ook een witte en een zwarte boxer tegenover elkaar.
  als men ook op alles gaat associëren dan kunnen wij de tent maar sluiten.
  typisch nederlandse kenmerkend,men moet dit nauw eens een keertje gaan afleren.want we schieten hiermee geen moer op.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.