vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandHollandse vecht in Suriname voor goed doel

Hollandse vecht in Suriname voor goed doel

-

Does Travel - naar Suriname

Kickbokster Krista Fleming uit Arnhem vecht op 31 mei in Paramaribo tegen Maria Verheyen. De wedstrijd wordt live uitgezonden in Suriname. Fleming (57 kilo) verwacht een ‘knalpartij’.

De Arnhemse wereldkampioene krijgt niets voor de wedstrijd, omdat het voor een goed doel is schrijft De Gelderlander.

“Mijn tegenstander komt normaal uit de 61 kilo-klasse en heeft een prima score: 24 zeges en twee verliespartijen. Ik verwacht dat het een van de zwaarste partijen in mijn carrière wordt. Ik heb deze wedstrijd aangenomen omdat ik in mijn wedstrijdritme wil blijven” zegt Krista in de krant.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Ik geloof er niks van! Nederlanders denken alleen aan zich zelf. Samenwerken bestaat niet. Een jaar daar voor ben ik ontslagen en zo wilden ze geld achter houden. Ik heb nu een ander baan. Je hoort niks meer over.
  Per 1 juni 2008 gaat de Utrechtse Herbarium op slot gaat. Meer dan de helft van de planten komen uit Suriname. Waar blijft onze Surinaamse helft. Ze willen dat ik mijn materiaal in Nederland moet bewaren. Mijn Materiaal gaat naar Suriname. Helaas kan ik de dure vliegtickets niet meer betalen.

  Papers free,

  http://www.calodema.com/index.php?cPath=31?
  osCsid=1af949e6c836be5cdb8d65250fd66805

  or search. http://www.calodema.com


  Maak melding
 2. Papers free,
  Vandaar dat er weer een beroep op de Nederlanders wordt gedaan om te bestalen voor bestraling apparatuur.
  Wat denken de Nederlanders veel aan hun eigen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES