Eerste Indiase film met Hindoestaanse acteurs

0

Op 23 mei aanstaande releast BEIFILMS de eerste Indiase film met Surinaams-Hindoestaanse acteurs. De film gaat in première als openingsfilm van het Hindustaans Filmfestival te Den Haag. Op 28 mei zal de film eveneens een première kennen in theater Thalia te Suriname meldt Bollywood.NL. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de Indiase mainstream film dat Surinaamse-Hindoestanen een hoofdrol hebben in een Indiase film.

De populaire Surinaamse Fareisa Joemmanbaks, voormalig Miss India Worldwide, speelt de hoofdrol in wat haar debuutfilm is geworden. De Nederlandse presentator en acteur Narsingh Balwantsingh, bekend van zijn programma Chatney.nl op de NPS (OHM), speelt één van de mannelijke hoofdrollen.

De film heeft muzikale bijdragen van de populairste Caribische artiest van dit moment ‘Rikki – Mor Tor – Jai’ en de internationale ster ‘Baba Baleswar’. Beide artiesten genieten enorme populariteit in de Surinaams-Hindoestaanse gemeenschappen in Suriname en Nederland.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.