Praktijkseminar ‘Succesvol investeren in Suriname’

1

In Suriname zijn er gunstige ontwikkelingen op het gebied van ondernemerschap. Vandaar dat het praktijkseminar ‘Succesvol investeren in Suriname’ wordt gehouden, op donderdag 19 juni a.s. van 17:30-22:30 uur bij Ernst & Young Antonio Vivaldistraat 150 te Amsterdam.

Tijdens dit praktijkseminar met diepgang worden mogelijkheden gestimuleerd om samenwerkingsverbanden tussen ondernemers in Nederland en in Suriname (bijvoorbeeld joint-venture) op basis van WIN-WIN aan te gaan.

Topondernemers, topbestuurders, ministers, bankiers, subsidieverstrekkers en vertegenwoordigers van brancheorganisaties uit zowel Nederland als Suriname nemen deel aan dit praktijkseminar. Ook het “verkopen” van uw groeiplan aan de bank, kapitaal van informal investors, microkredieten en maatschappelijk verantwoord ondernemen komen aan de orde. Topondernemers en Topbestuurders uit Suriname zullen ook participeren.

Het inschrijfgeld bedraagt 150 euro exclusief btw per persoon (inclusief parkeren, consumpties, lopend buffet en een praktijkseminar logboek). U kunt zich nu aanmelden voor dit Praktijkseminar door het inschrijfformulier in te vullen en uiterlijk 10 juni te mailen naar info@redmondcm.nl.


1 REACTIE

 1. Ik ga niet investeren in suri.
  Zolang de anticurruptiewet niet is aangenomen. Deze wordt door bepaalde mensen binnen de surinaamse regering steeds geblokkeerd. Waar moet je zijn als iemandmet je geld heeft gefraudeerd.

  Bart de Graaf heeft het van dichtbij meegemaakt. Hij wilde een paar huizen daar bouwen voor een project. Ze lieten hem naar Suri komen. Ze waren druk bezig met het fundament. Toen hij wegging hebben ze alles weer afgebroken. Schandalig gewoon.

  Ik vind dat je in Suri nog teveel wordt tegengewerkt als je wat wil opzetten. Het duurt bijna 1 jaar voordat alles rond is. En je moet ook tjoekoe betalen.

  Ik rust

  Djamoe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.