Suriprofs op 17 mei tegen FC Volendam

5

Op 17 mei spelen de Suriprofs hun jaarlijkse wedstrijd tegen de kampioen van de Jupiler League. In het Olympisch Stadion speelt Stanley Menzo dan ’tegen zichzelf’. Menzo is namelijk coach van FC Volendam, kampioen van de Jupiler League maar ook betrokken bij de Suriprofs schrijft Sportgeschiedenis.nl.

Op die zaterdag heet het plein voor het Olympisch Stadion het Suriplein. Vanaf 18 uur wordt er gevoetbald. Het wordt zoals gezegd een extra interessante pot, omdat Menzo bij beide partijen direct is betrokken.

De ‘Suriprofs’ zijn professionele voetballers die zelf in Suriname zijn geboren of van wie tenminste één van de ouders uit Suriname afkomstig is. De opbrengst van de benefietwedstrijden gaan naar Goede Doelen in Suriname.


5 REACTIES

 1. Ik feliciteer bij deze Stanley Menzo en zijn selectie met het behaalde kampioenschap in de Jupiler League. “Het andere Oranje” tegen het “Gekleurde Oranje”. Kan een leuke pot worden.


  Maak melding

 2. Volgens mij is Stanley Menzo als trainer van Volendam afgetreden of moet hij dat nog doen.In ieder geval is hij het komend seizoen geen trainer meer van FC Volendam.


  Maak melding

 3. Goed initiatief Suriprof. Zal de droom van surinamers nou eens een keertje uitkomen nl. surinames deelname aan een voetbal WK. Wanneer krijgen de suriprofs de gelegenheid ook voor het surinaams elftal uit te komen? Chinesen, brazilianen, canadezen, guyanezen zijn allemaal welkom in suriname, behalve als je surinamer met een nederlands paspoort bent. Deze discriminatie van de surinaamse regering moeten we met wortel en tak bestrijden.


  Maak melding

 4. Maikel Mongo,

  Helaas zijn wij als mensen die in suriname geboren zijn te verdeeld om 1 vuist te maken tegen die achterlijke abangies die het land besturen. De kloot die deze regels invoerde is haakmat die zich nergens anders shuil houdt dan Holland.


  Maak melding

 5. ik vindt ook dat suriname moet stoppen met surinamers die een nederlands paspoort hebben de deur wijzen wij zij daar geboren ik vindt dat wij recht hebben op een surinams paspoort ik weet zeker dat er dan genoeg surinamse voetballers voor hun land willen uit komen plus dat er meer surinamers van uit n.l en anderen landen een zakelijke band met suriname willen aangaan want die paspoort houd denk ik 80% van ons tegen dus nu moeten wij het via familie doen en je weet zelf dat gaat 99,9% niet goed een beetje overdreven maar je weet wat ik bedoel dus ik hoop dat de volgende regering daar mee rekening houdt want nu komen er anderen mensen in suriname en die krijgen als waar ze om vragen dat gaat niet lang goed en is niet eerlijk tegen over de geboren surinamers en hun kinderen die in n.l geboren zijn maar die zich 100% surinamer voelen.een trotse surinamer fijne dag verder soso lobi.

  mister valentijn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.