Acteerdebuut van Humberto Tan

1

Sportpresentator Humberto Tan maakt binnenkort zijn acteerdebuut. De 42-jarige Tan is te zien in een bijrol in Stenders The Movie, de verfilming van de autobiografie van 3FM-deejay Rob Stenders. Dat heeft de radiopresentator dinsdag gemeld schrijft Nu.NL.

De geboren Surinamer Tan gaat de rol vertolken van Erik de Zwart. Regisseur Ramon Etman (Horizonica) werkt momenteel aan een scenariobewerking van het boek Stenders Eetvermaak. In de roman beschrijft de 3FM-coryfee uitgebreid zijn grillige carrière en zijn confrontaties met diverse omroepbazen.

De opnames van de film moeten later dit jaar plaatsvinden. Stenders The Movie moet volgend jaar in première gaan op het Nederlands Film Festival.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.