woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit NederlandDeelnemers teleurgesteld na afkick experiment

Deelnemers teleurgesteld na afkick experiment

-

Does Travel - naar Suriname

Het omstreden plan om Surinaamse verslaafden in hun eigen land af te laten kicken, is compleet mislukt. Het verblijf in Suriname moest er voor zorgen dat de verslaafden ‘opnieuw konden kennismaken met hun oorspronkelijke cultuur’ schrjft De Telegraaf.

De vijf ex-verslaafden van Surivival reisden vorige maand naar Suriname voor een experimenteeltherapeutisch programma. Amper zes weken later keren zij terug op Schiphol, platzak, teleurgesteld en gefrustreerd.

De verslaafden vinden dat ze door Surivival ‘belazerd’ zijn, zo schrijft Het Parool zaterdag in een vernietigend verhaal over het experiment.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Mensen in Suriname laten afkicken is het zelfde als water naar zee dragen in nota bene een trechter.

  In weerwil van de zogenaamde ketenbenadering hier te lande zijn drugs vrijwel overal in het land in alle varia te krijgen. Zelfs bij mij in de straat kan zo’n onverlaat ongestoord van januari tot december het verderfelijk spul aan de man/vrouw brengen.

  Het is gewoonweg dwijlwn met de kraan open. Ik zou die gasten gewoon bij kop en kont aanpakken.


  Maak melding
 2. Tara Singh Varma zat in de Raad van Commissarissen van het jammerlijk mislukte experiment om Surinaamse verslaafden in hun thuisland te laten afkicken

  ik heb echt niks aan toe te voegen de artikels spreken voor zich
  ze is wel een verdomd goeie toneel speler.ze bezit een gave om dit soort zaken te ruiken
  wat een toestand met deze vrouw mang

  volgens mi wan sani lusu ini na sma tonton


  Maak melding
 3. Hahhaaaaa, dat was een ‘slim’plan junkies laten afkicken in een land waar volop drugs te verkrijgen is. Ra ra wie heeft voor dit mislukte project moeten betalen??? Juist ja de Nederlandse belastingbetaler. En waar is dat geld gebleven??? In de zakken van het bestuur.
  Alle bestuursleden van deze belastinggeldverslindende stichting moeten direct de gevangenis in gegooid worden, want het zijn een stelletje oplichters en zakkevullers.


  Maak melding
 4. De voorzitter van de Raad van Bestuur van de Stichting Surivival is mevr. Hanneke Dammer. Ben benieuwd hoeveel geld in haar zak is verdwenen.
  In de Raad van Commissarissen(dat is een toezichthoudend orgaan, dus geen bestuursorgaan) zitten o.a. Tara Singh Varma, Hans Dijkstal en een PVDA burgemeester. Waar waren hun ogen??? Konden ze niet zien dat er gesjoemeld werd??? Die verdienen het ook om opgesloten te worden.


  Maak melding
 5. Vanaf idee tot vandaag aan de dag ……..zagen wij dit als grap.
  Maar ja geld maakt meer kapot dan waarvoor het goed zou moeten zijn.(puur hebzucht en dom doenerij)


  Maak melding
 6. dijkstal cs hebben bewust niet ingegrepen omdat ze hoopten dat dit een eenmalig gebeurtenis zou worden. Waarom dat geld uitgeven voor surinaamse welzijnswerkers terwijl nederlandse therapeuten werkeloos rondlopen. En ze wisten vooraf dat surinaamse welzijnswerkers altijd een heel plakkerige strijkstok hebben als het om nederlandse subsidiegelden gaat.


  Maak melding
 7. Slim is het zeker van de bedenkers, om aan gauw geld via donaties en instanties te innen om hun eigen zakken vol te vullen. De verslaafden zijn slechts een medium, om van de pot te kunnen graaiien. De organisatoren zijn dezelfde gasten, die Kwakoe organiseren. Boeven bij elkaar.


  Maak melding
 8. Het geld moet teruggevorderd worden. Heel simpel, door de verantwoordelijken.

  Dit hele project was reeds voordat het begonnen was, al gedoemd tot mislukken. Omdat coke in Sur. veel goedkoper is en overal te verkrijgen, voor de verslaafden dus een soort drugs paradijs.


  Maak melding
 9. een tijdje terug op raymann is laat had edsel het ook aangehaald dat dit was bedacht door de zogenaamde professor kwaku ,was komisch maar waar


  Maak melding
 10. tara is de grootste schurk, kijk wat ze allemaal in de kamer hebt veroorzaakt,en ze kan goed ruiken waar geld is zij moet naar een afkick centrum gaan. alida


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES