Edgar Davids wil misschien toch nog door

1

Voetballer Edgar Davids wekte na de wedstrijd van Ajax tegen Heracles afgelopen zondag de indruk dat hij na de play-offs zijn loopbaan zal beëindigen. Maar dat is een misverstand, zegt hij volgens AT5 tegen Voetbal International.

“Ik doelde op Ajax, toen ik zei dat ik met 98 procent zekerheid ging stoppen, ik heb nog geen beslissing genomen over wat ik na de zomer ga doen. ”

Een interessante aanbieding zal hij zeker overwegen, zegt Davids. “En dan heb ik het niet over een club uit Qatar of zo. ” Davids heeft in het verleden wel eens gezegd in de Amerikaanse profcompetitie te willen spelen, meldt de zender.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.