Naks Kaseko Loco in Nederland

8

Suriname’s meest populaire kaseko/kawinaformatie Naks Kaseko Loco komt naar Nederland. In de periode van 24 april tot 14 mei is deze ruim 20-koppige formatie op tournee in Nederland om ons wat tropische momenten te bezorgen.

Naks komt met de momenteel immens populaire zangeres Norma Santé die bekend is geworden met het nummer “Ka ka tjen tjen”. Norma is behalve door haar zangkwaliteiten ook zeer bekend van haar performance tijdens haar liveshows. Met haar eigen gecreëerde dansstijl weet ze het publiek keer op keer in extase te brengen.

Het is voor het eerst dat Naks Kaseko Loco samen met Norma naar Nederland komt, waardoor deze shows hun uitverkochte shows van verleden jaar zelfs zullen overtreffen.

Kijk voor meer informatie op GoodTimes.Org


8 REACTIES

 1. Blaka,
  Yu faja! Denk jij werkelijk dat al die jongens domme dingens doen? Wij hebben onvoldoende een beeld van hoe die schoen de doorsnee Surinaamse burger knelt. Alla man e suku ing na ing fasi met alle risico’s van dien natuurlijk. Om bij de les te blijven kan ik verzekeren dat Naks-K.loko garant staat voor goede kaseko. Ik heb onlangs nog geschoven op tonen van… en DJ Perro natuurlijk.


  Maak melding

 2. Blaka Bakra je beledigd die Bakra’s gewoon weg, volgens mij moet jij je naam veranderen in Blaka Ati(vertolkt voor de ned Zwart Hart). Je bent een Wanna be!!


  Maak melding

 3. ik vind het niet zo vreemd wat nummer 1 zeg laast hadden wij hier ook een dicussie over de 100%controlle nou deze man stoffie is een bekende figuur in de surinaamse samenenleving wat voor voorbeeld geeft hij, en dan klagen sommige over de behandeling die wij krijgen op schiphol wat ik heel erg vind maar het zijn deze mensen die ons een zeer slechte naam geven laten we ook kritiek leveren op onze mensen .


  Maak melding

 4. Vele van jullie denken de witteman een gunst te bewijzen door allerlei loze kreten te skanderen en je kondre man af te kraken.houden julllie toch op met dat slavische denken.ook al hoe je het wendt of keert,Jullie zullen nooit een van die witte varkens te worden.Wees blij, want jullie hemelen die gasten op maar die hebben geen goed woord over jullie, ook al doe jij je best om ze te willen bijbenen.100% controle terwijl er voor grote industrieelen,hollanders, tonnen hasj en cocaine via de rotterdamse havens binnen gebracht.Wie is gek? misschien jullie,maar ik niet!


  Maak melding

 5. het is toch waar ze hebben een lid van naks in de boeien geslagen wegens smokkel van drugs op schiphol.deze zelfde zanger had men al eerder uitgezet uit nederland,tijdens een fiets controle in amsterdam,hij was illegaal en had een gestolen fiets bijzich,dat is zo,n vijf a zes jaren terug,en weer betrab met cocaine op schiphol.naks zwijg in alletalen,maar naar tuurlijk heeft die jongenman ook familie,dus dan komt het uit.exzanger kon swiet mie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.