donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurSurinamer hoofd Caribische afdeling RNW

Surinamer hoofd Caribische afdeling RNW

-

Does Travel - naar Suriname

Roy Khemradj (53) is benoemd tot hoofd van de Caribische afdeling van Radio Nederland Wereldomroep (RNW). Voor het eerst in de geschiedenis van de Wereldomroep zal een collega met een Surinaamse achtergrond leidinggeven aan een 26-koppige redactie. Dat meldt de Wereldomroep.

Sinds 1995 werkt Roy Khemradj bij NPS Radio op de afdeling Multicultureel, die wekelijkse uitzendingen voor Turken, Chinezen, Molukkers, Surinamers, Antillianen, Arubanen en Marokkanen maakt. Daarvoor was hij waarnemend chef op de afdeling Cultuur en Minderheden van de NOS Radio. Khemradj is vooral bekend als eindredacteur van de programma’s Zorg en Hoop (Suriname, Surinamers in Nederland), Tambú (Antillianen en Arubanen) en Suara Maluku (Molukkers).

Momenteel werkt Khemradj als coördinator bij NPS Radio. Hij start op 16 juni 2008 bij de Wereldomroep.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES