vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijPassagierslijst Surinaamse rampvlucht incorrect

Passagierslijst Surinaamse rampvlucht incorrect

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 15 apr – De passagierslijst van de onlangs verongelukte Antonov 28 is grotendeels incorrect en onvolledig geweest. Dit zegt minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie. Slechts de namen kloppen van de twee bemanningsleden. Wie de overige zeventien personen aan boord van het ramptoestel waren, is pas achterhaald na lang vorsen.

Er is een nieuwe meer betrouwbare lijst opgesteld aan de hand van verzamelde informatie. “Als je deze lijst vergelijkt met die op de eerste dag is afgestaan door Blue Wing, dan zie je dat niets klopt”, zegt Santokhi. Vliegmaatschappij Blue Wing, eigenaar van de Antonov, heeft niet al te veel moeite gedaan te noteren wie werd meegenomen. Eigenlijk is dit meer uitzondering dan regel.

Ook bij andere maatschappijen die transporten verzorgen naar het binnenland, wordt de passagiersadministratie niet al te serieus genomen. “Dat is de cultuur van binnenlandse reizen. Laten we de keiharde les trekken dat we alles correct moeten doen”, aldus Santokhi. De identificatie van de slachtoffers is dan ook een hels karwei geworden. Er zou zeker een week vertraging zijn opgetreden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. dan moet de overheid de registratie van de burgers serieus gaan nemen. Het bos zit vol illegalen, die van en naar paramaribo vliegen.
  De binnenland bewoners die hebben vaak geen id of paspoort en dat blijkt steeds weer bij elke verkiezing. Dan hoe moet bluewing echte namen hebben? De overheid heeft weer gefaald en nu probeert men het falen op bluewing af te schuiven.


  Maak melding
 2. suriname leer het nooit, jammer voor de 19 mensen, maar het is een puinhoop met suriname als het gaat om de luchtvaart, blue wings is gewoon ita die mensen in steek heeft gelaten in brussel dus van zo een maatschappij kan het evrwachten, waarom krijg slm geen landings rechten in miami, om dit soort slordigheid van surinaamse luchtvaart maatschappijen. blue wings moet gewoon aan de grond blijven en niet meer vliegen, zoiets verwacht je helemaal niet een vlucht zonder namen…. maar ja in suriname is alles mogelijk… geen wonder…

  py 993


  Maak melding
 3. nadat onze nationaal carrier niet meer mee doet met de binnenlandse vluchten is alles uit de hand gelopen.en de luchtvaart inspectie laat zich ook niet zien in de hangar.zonder een goed functionerend administratie bij de verschillen bedrijven zal het altijd moeilijk zijn om bepaalde gegevens te achterhalen.en dit mag niet bij een luchtvaart maatschappij.zoals ik eerder heb gezegd het is gewoon een free for all op zorg en hoop net een lijn twee station.de beveiliging van de passagiers en het personeel wordt hierdoor bemoeilijk.


  Maak melding
 4. “Dat is de cultuur van binnenlandse reizen. Laten we de keiharde les trekken dat we alles correct moeten doen”, aldus Santokhi. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  Man ehe dat is mij een wat hoor…..ma-ma-maarrrrrrr b-b-..bus-rr rrr reizen….met de boot ver het binnenland in hoe dan…. of gewoon Waterkant Meerzorg (ansu)……dan hoe dan namen.


  Maak melding
 5. De binnenlandsbewoners hebben geen legitmatie, omdat de centrale regering de zaak niet serieus neemt mbt deze mensen.
  Alleen met als de verkiezingperiode aanbreekt worden zij met buitenboordmotoren en een laptop blijgemaakt.
  Jaja alcohol,tabak en zout no de na terie moro.
  Toch denk ik dat het voor de binnenlandse vliegmaatschappijen lastig word als de passagiers zich voortaan moeten legitmeren met ID of paspoort. Het moet niet van de ene op de andere dag gebeuren.
  Succes Chas.


  Maak melding
 6. ik denk dat bepaalde politieke partijen juist hiervan gebruik maken om meer zetels binnen te halen tijdens de verkiezingen.
  Dat de djuka’s geen id -kaart hebben etc. is logisch als je met Somo en zijn vrienden werkt. Het hele ministerie van sociale zaken en volkshuisvesting moet een keer onder de loep worden genomen.
  Somo heeft zijn mannetjes daar geplaatst die niet eens weten hoe ze een beleid moeten uitstippelen. Wat relevant is en wat niet. Niet eens gehoord hebben van analyse van bedrijfsprocessen.

  Binnenlandse vluchten worden blijkbaar ook nietseens geregistreerd en de vraag nu hoe ga je dan de passagiers registreren.
  Het bovengenoemde wordt natuurlijk gedaan om belasting te onduiken en er wordt heel weinig aan dit soort zaken gedaan vanwege het feit dat men elkaar kennen en daardoor geen stappen willen ondernemen om maatregelen te treffen tegen de overtreders.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES