zaterdag, juni 15, 2024
HomeNieuws uit NederlandOpvolger Hennah Buyne vanavond bekend

Opvolger Hennah Buyne vanavond bekend

-

Does Travel - naar Suriname

Op maandagavond 14 april presenteert de selectiecommissie van de PvdA haar kandidaat-wethouder aan de PvdA gemeenteraadsfractie. Deze presentatie staat gepland om 21.30 uur in De Mirandazaal (0235) op het stadhuis.

Het Parool meldt dat gaat het zou gaan om Freek Ossel, ex-topambtenaar van de gemeente Amsterdam. Hij is volgens de krant de belangrijkste kandidaat om Hennah Buyne op te volgen als wethouder. Ossel is van Ghanees-Chinees-Nederlandse afkomst. Hij was stadsdeelsecretaris in Zuidoost en topambtenaar in het stadhuis.

De PvdA meldt dat de commissie tot een unaniem oordeel gekomen is en het volste vertrouwen heeft in de genoemde kandidaat. Kennis van de stad en haar bewoners, ervaring met en in complexe politiek -bestuurlijke organisaties, adviesvaardigheden en managementkwaliteiten kenmerken het profiel van de kandidaat.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Mag ik een portie moksi-mèti?????Met sambal en peper apart ja!!!!Drinken????Geef maar een chinesethee of markoesa-stroop met veel ijs.Waarom geen koffie????Omdat het niet bij die moksi-meti past.


    Maak melding
  2. Drie weken geleden is de naam van Freek Ossel reeds genoemd als mogelijke opvolger via het radiostation FAYA FM. Ik dacht dat ze dat uit hun duim hadden gezogen. Zo te zien is FAYA FM toch een betrouwbare bron voor het laatste nieuws.

    Gelet op zijn verdiensten lijkt hij me een goeie manager. Politiek is wel wat anders.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES