Nieuw carrière-evenement: DiversityWorks

1

DiversityWorks is een nieuw carrière-evenement dat zich richt op hoogopgeleid multicultureel talent (man en vrouw) en hoogopgeleide vrouwen met 0-15 jaar werkervaring in Nederland. Dit evenement vindt plaats op 15 en 16 april 2008 in de Passenger Terminal Amsterdam.

DiversityWorks is het eerste carrière-evenement in Nederland ter bevordering van diversiteit op de arbeidsmarkt. Iedereen verdient namelijk een gelijke behandeling op de arbeidsmarkt. Op de uitgebreide beursvloer kun je kennis maken met o.a. Capgemini, de Belastingdienst, PricewaterhouseCoopers en Corus.

Ook worden er vele workshops en bedrijfspresentaties georganiseerd waaronder ‘Colourful & Powerful’, ‘Zijn Nederlandse vrouwen ambitieloos?’ en ‘Succes behaal je zo!’. Voor de bedrijfspresentaties en workshops kun je je niet vooraf inschrijven, dus kom op tijd want vol = vol!

DiversityWorks is op beide dagen geopend van 10.00 – 17.00 uur. Schrijf je nu in voor gratis toegang!


1 REACTIE

  1. Dit wordt een complete mislukkeling.. Met als resultaat..zie je. Ze zijn niet te vinden. Duizenden verdienen over onze hoofden heen. Ben benieuwd of er een broodje pom of kebab te verkrijgen is..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.