Identificatie doden vliegramp Suriname krijgt vorm

2

PARAMARIBO, 11 apr – De identificatie van slachtoffers van de vliegramp begint vastere vormen aan te nemen. De eerste identificatie heeft al plaatsgevonden. Copiloot Robert Lackin is positief geïdentificeerd. Zijn familie heeft dit bevestigd.

“De stoffelijke resten van Robert zijn inderdaad geïdentificeerd en de familie is op de hoogte gesteld door de autoriteiten”, zegt een familielid tegenover de Ware Tijd. Wel kan nog niet over de stoffelijke resten beschikt worden. De justitiële autoriteiten hebben het onderzoek nog niet afgerond en achten de tijd nog niet rijp voor opheffing van de in beslagname. Gestreefd wordt naar identificatie van alle lijken.

Of dat zal lukken, is moeilijk te voorspellen. Alle negentien lijken zijn onherkenbaar verkoold. De experts van het Nederlandse Rampen Identificatie Team zetten hun onderzoek voort met ondersteuning van Surinaamse collega’s. Volgens teamleden is het moeilijk te zeggen hoe lang het onderzoek kan duren. De crash in Zuid-Oost Suriname eiste het leven op van alle inzittenden.


2 REACTIES

 1. Ik wens de familie van Robert heel veel sterkte.
  Toya, Gavin krakti jere!
  Ook de familieleden, kennissen van de anderen die zijn omgekomen bij dit ongeluk.
  Mi ooktu lasi papa tapu 7 juni dus weet hier alles van.
  Ma krakti nanga ten sa tjaar unu.

  LOBI
  DD


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.