Eerste identificatie door team in Suriname

2

In Suriname is het eerste slachtoffer geïdentificeerd van de vliegramp van vorige week. Het is de co-piloot van het toestel, de 23-jarige Surinamer R. Lackin. Het identificeren van de slachtoffers gaat langzaam, omdat de lichamen zijn verkoold.

De Surinaamse autoriteiten worden bij de identificatie van de slachtoffers geholpen door het Nederlandse RIT, het Rampen Identificatie Team.

De Antonov van Blue Wing Airlines stortte vorige week donderdag neer in het zuidoosten van Suriname en explodeerde daarna. Aan boord waren 19 mensen: twaalf Surinamers, zes Fransen en een Nederlander. Ze kwamen allemaal om.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.