dinsdag, mei 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname gaat hoger niveau cricket spelen

Suriname gaat hoger niveau cricket spelen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 7 apr – Suriname mag naar de eerste divisie van de afdeling America’s van de World Cricket Liga. Het is de eerste keer in de Surinaamse cricketgeschiedenis dat een dergelijk niveau bereikt wordt. De weg ligt nu open naar onder meer deelname aan het wereldkampioenschap.

De verdienste is het resultaat van de inzet tijdens een vierhoekstoernooi in Paramaribo. Suriname eindigde op nummer één. Alleen van Panama werd verloren in de eerste wedstrijd. Gewonnen werd van Bahama’s, dat doorging voor het sterkste team. Ook Turks & Caicos werd aan de zegekar gebonden. In de eerste divisie komen landen voor als de Verenigde Staten en Argentinië.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES