Home Onderwerpen Maatschappij Amsterdam Zuidoost herdenkt slachtoffers vliegramp

Amsterdam Zuidoost herdenkt slachtoffers vliegramp

4

Tijdens verschillende kerkdiensten in Amsterdam Zuidoost zijn zondag de slachtoffers van de vliegramp in het binnenland van Suriname herdacht. Dat meldt AT5. Volgens de zender kwamen er daarbij herinneringen boven aan de Bijlmerramp en het neerstorten van een vliegtuig met daarin het Surinaamse kleurrijk voetbalelftal in 1989.

In de kerk van de Evangelische Broeder Gemeente kwamen veel Surinamers bijeen om stil te staan bij het ongeluk. Er werden kaarsjes aangestoken voor de overledenen van vliegramp.

Nederlandse onderzoekers zijn inmiddels in Suriname aangekomen om daar te gaan helpen. Ook Frankrijk heeft Suriname officieel hulp aangeboden in verband met de ramp.

4 REACTIES

  1. Oom Mané
    terwijl er in Suriname, Brazilie, Frans-Guyana en in Nederland gerouwd wordt krijgen wij bij waterkant.net deze misselijke reclame voor luchtverkeersleiders. het lijkt wel die ene bekende de ene zijn.... ik hoop maar dat dit wordt geplaatst.
  2. brosoe kampoe
    correctie SURINAAMSE KLEURRIJKE ELFTAL moet zijn NEDERLANDSE KLEURRIJKE ELFTAL.
  3. STEENBOK
    als je iemand hebt verloren doet dat altijd vreselijke pijn je leven staat op zijn kop je wilde nog jaren samen zijn. toch op den duur slijt langzaam het verdriet maar gelukkig de herinnerin niet. al die mooie momenten samen komen terug in je geest zodat het af en toe lijkt of men nooit weg is geweest we zullen wel eens iemand of nabestaanden kennen betrokken bij het vliegtuig ongeluk van 3 april 2008 te lawa antino ... van deze kant uit betuig ik mijn medeleven en condoleer ik een ieder die een dierbare heeft verloren..... R . I . P