Minister Verhagen geschokt over vliegramp

13

De Nederlandse minister Maxime Verhagen (Buitenlandse Zaken) heeft donderdag geschokt gereageerd op het nieuws van de vliegramp in Suriname. Hij betuigde zijn medeleven, aldus een woordvoerder. Ook wil de minister doen wat nodig is om Suriname ondersteuning te bieden schrijft De Telegraaf.

Verhagen zei dat een ramp van deze omvang „niet alleen de Surinaamse samenleving raakt, maar ook de Surinaamse gemeenschap in Nederland en alle andere Nederlanders”.

Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken „lijkt het erop“ dat er geen Nederlanders bij de vliegramp zijn betrokken.


13 REACTIES

 1. ja hoor net het ongeluk ,gaat de minister nu eindelijk eens kijken of de landingsbaan verbeterd kan worden.Waar gaat het naar toe met Suriname ??????????????????????
  Zolang er geen ongelukken gebeuren,doen ze niets aan de veiligheid ,dus typish surinamers.

  baja


  Maak melding

 2. de reaktie van sommige (surinamers)hier schaam ik mij echt je vraag jou af of deze mensen water of wat anders in hun hoofd hebben zielige fuguren zijn dat . zo zie je dat suriname niet alleen ervoor staat en dat nederland hulp aanbied en zo hoord het als beschaafde land je kan zeggen wat je wil van de hollanders maar zij staan wel als eerste klaar om te helpen .


  Maak melding

 3. Sommige mensen maken gewoon misbruik van hun computer met internet verbinding . Je heb het dus moet het ook gebruikt worden . Gezond verstand ;…. ver te zoeken . Medelenven idem…Bekrompen surinamer Jap-jappi wees een wereld burger i.pv. boom – bos bewoner.Er is genoeg op het net te halen of te leren .


  Maak melding

 4. Ik schaam mij soms dat ik een surinamer ben. Als Nederland Suriname helpt met bepaalde dingen, dan hoor je gelijk negatieviteit. Hersenloze gasten zijn dat. Suriname en Nederland kunnen wat politiek betreft menings verschillen hebben , maar je kan ze nooit en nimmer uit elkaar houden. Ze zijn gewoon broers van elkaar. Kijk maar naar de bevolkings samenstelling, geschiedenis enz enz. Dus als jij een GARNALENKOP hebt, kan het ook niet anders. Grote XX ben je.


  Maak melding

 5. Er zijn bij de vliegramp 20 MENSEN omgekomen.

  How low can you go om de slachtoffers nu al te gaan categoriseren in vormalige rijksgenoten, ex-Nederlanders, witte mensen of Nederlanders.

  Te triest voor woorden!


  Maak melding

 6. Nr. 7; Ik ben het volledig met je eens. Ik sta er weer altijd versteld van hoe stom onze mede-surinamers soms wel kunnen reageren. Een ramp, wat die ook mag zijn en wie erbij betrokken mogen zijn, is altijd om te betreuren.Wat maakt het uit wie er allemaal in het vliegtuig hebben gezeten?Indianen, stads- of bosnegers, hindustanen, hollanders, brazilianen etc. het zijn toch allemaal mensen? Waarom moet ieder woord weer op de weegschaal gelegd worden. Ik geloof niet dat de minister van buitenlandse zaken een uitspraak heeft gedaan die ongeoorloofd is. Hetis m.i. heel normaal dat een minister van buitenlandse zaken als eerste nagaat als er onderdanen van hem/haar er bij betrokken zijn geweest. Dat geldt m.i. voor ieder land. Stel je eens voor, dat dit ongeluk in Fr.Guyana of Brazilie had plaatsgevonden, nou dan zou een dergelijke reactie van de minister van Bz of de president van Sur. ook in de lijn der verwachtingen geweest zijn als die van minister Verhagen. Dus mensen, waar hebben wij het over. Wat is daar mis mee? En het is toch ook mooi meegenomen, dat men van hieruit deskundigen naar Sur. stuurt om mee te helpen de slachtoffers te indentificeren en om evt. de oorzaak van de ramp te achterhalen. Mensen, mensen, denken jullie toch na i.p.v. allerlei flauwekul te verkondigen. Wanneer er belangrijke items zijn waar op gereageerd moet worden, doet men dat niet.
  Ik denk, dat de energie beter gestoken kan worden om op de mistanden hier in Ned. te reageren dan maar kritiek te spuien(niet opbouwend) om het spuien.


  Maak melding

 7. Anita
  Ben het helemaal met jouw en de andere eens.
  Er zijn een aantal figuren die zich slechts tot doel stellen om alles omlaag te halen. Ze zien niet in dat zij ook zichzelf of beter nog vooral zichzelf omlaag halen.

  We hebben al een slechte naam we zitten met figuren als Wilders en Verdonk we hebben die negatieve destructieve figuren hie op het forum echt niet nodig. ( Waar wel??) 😉


  Maak melding

 8. Neus… Wat is er met Verdonk en Wilders??
  Hebben ze het op ons Surinamers gemunt??
  Nee toch.., dan wat lul je. En hou die rare knipoog maar voor je.


  Maak melding

 9. Verhagen moet mmar eens wat gaan doen met de 100% conctrole op de luchthaven Schiphol en niet proberen zielig te doen alsof hij het erg vindt wat er gebeurd is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.