Clarence Seedorf goodwill ambassador Suriname

8

PARAMARIBO, 2 apr – Topvoetballer Clarence Seedorf is benoemd tot goodwill ambassador van Suriname. Vader Johan Seedorf heeft de geloofsbrieven aanvaard van president Ronald Venetiaan. Suriname is ervan overtuigd een goede stap te hebben gedaan.

Er is alle geloof in dat Suriname internationaal goed en waardig zal worden uitgedragen. De stap is ingegeven door de uitzonderlijke prestaties die Clarence heeft neergezet op sportgebied. Ook zijn bijdrage aan Suriname’s ontwikkeling via zijn Champions for Children Foundation maakt indruk. Volgens Venetiaan wordt vooral de opvoedkundige waarde hoog gewaardeerd.

De competitie voor jongens in het district Para heeft vooral in dit opzicht een extra dimensie. De Italiaanse stad Milaan, waar Clarence zijn brood verdient, heeft Suriname ook om steun gevraagd bij het streven de wereldtentoonstelling van 2015 te mogen organiseren. “Ik moet zeggen dat deze benoeming extra glans krijgt, door de mededeling dat Milan het gewonnen heeft”, aldus Venetiaan.


8 REACTIES

 1. Clarence wan biegy frestery,nanga, na benoeming voor een zelfde aan je ouders,moge het niet alleen bij Clarence
  blijven, en het niet voorstemmmen makerij bedoelen


  Maak melding

 2. Echt TOP om zo,n persoonlijkheid als Clarence Seedorf hier voor aan te stellen. Door jongens als Clarence ben ik nog trotser dan ik al was om surinamer te zijn. Ik hoop dat in de toekomst meer van dit bekende surinamers dit soort taken op zich gaan nemen. Proficiaat Clarence. Vader John(ouwe bekende van me van het Anton de Kom clubhuis uit de jaren tachtig)prima gedaan ouwe reus.
  Groeten Errol Waal


  Maak melding

 3. dit is alvast een heel goed begin van de president ventiaan.de genen die dit hebben verdient moeten het gewoon krijgen.en niet te vergeten de surinamers in eigen land die zich inzet voor de jeugd.dienen ook een krakatiki in de rug te krijgen.om verder met liefde voor de jeugd hun taak te verrichten.
  meneer de president u bent goed bezig met de jeugd.
  de jeugd van vandaag is de toekomst van morgen.


  Maak melding

 4. Hallo Venetiaan, Clarence Seedorf heeft een Nederlands paspoort! En zo zijn er net als hem velen die ook een Nederlands paspoort hebben die niet zo populair zijn als hem maar zich ook tenvolle geven voor de Surinaamse zaak. Dus dit is hypocriet gedrag van Venetiaan. We zijn met z’n allen trots op Clarence. Venetiaan zou er beter aan doen die barrieres tussen Surinaamers en Nederlandse-Surinamers weg te werken.


  Maak melding

 5. Naast andere presidentiele onderscheidingen, die wellicht deze grote zoon te beurt vielen is dit de absolute kroon op het werk.

  Zijnde de significante inspanningen om wat te willen betekenen voor de wereldjeugd in algemeen en mini Srananmans in het bijzonder.

  Proficiat Clarence.


  Maak melding

 6. no. 4
  Ik ben voledig met je eens.
  Venetiaan moet met trots oveer alle Surinamers in nederland kunnen praten.
  Is hij laatst vergeten dat ze eenzijdig de toescheidingsovereenkomst wilden afschaffen.

  Je herkomst moet je nooit verloochenen.
  En iets afpakken van iemand waar je zelf geen recht op heb is heel triest.

  Ik zou tegen Venetiaan zeggen doe het alsnog voor alle surinamers en schaf de hele visumplicht af.

  Trouwens Seedorf en familie ook gefeliciteerd namens alle suri-neds.

  Papo


  Maak melding

 7. Proficiat meneer seedorf
  Bedankt meneer venitiaan om deze jeh-jehs(goede geesten) nu te acepteren en te vereren.
  Zo zijn er nog meer in suriname te vinden en ook in nederland b.v degenen die het moe beu en zat waren van het beleid van vroeger.Ik smeek u daarom om die mensen een kans te geven om u te komen helpen,het land te mogen helpen ontwikkelen.Geeft die mensen een dubbele nationaliteit om dat te bewerkstelligen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.