vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinamePelikaan voor Nederlandse mariniers naar Suriname

Pelikaan voor Nederlandse mariniers naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 1 apr – Het marineschip de Pelikaan uit Curaçao is in Paramaribo aangemeerd voor en een bezoek en het ophalen van Nederlandse mariniers. De manschappen hebben zojuist hun jungletraining afgerond. Het schip is met veel fanfare binnengehaald.

Het muziekkorps van het Nationaal Leger verwelkomde de bemanning van de Pelikaan op de kade. “Het leek een goed idee de oefeningen te laten samenvallen met een bezoek aan Suriname”, zegt commandeur Peter Lenslink van de Nederlandse zeemacht in het Caribisch gebied. Het bezoek duurt enkele dagen, waarna de mariniers meegaan naar Curaçao. Voor het leger is materieel meegenomen.

Het betreft een wederdienst. De zogenaamde Jungle Warfare Courses zijn ontworpen voor het Nederlandse leger om de eigen vaardigheid onder uiteenlopende omstandigheden te testen. Suriname stelt kennis beschikbaar en uiteraard het fysieke milieu. “In de toekomst willen we een veredeld product anbieden en we willen er wat voor terug”, zegt minister Ivan Fernald van Defensie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Beste Akuba,
  Je weet niets eens of het materiaal nieuw is of tweedehands. Heb je hierover onderzoek gedaan of informatie verzameld? Volgens mij kun je pas een oordeel hebben over de staat van de geleverde goederen na eigen onderzoek of informatie. Uit jou reactie kan ik niet opmaken of je feitenmateriaal hebt verzameld.
  Zolang je geen harde feiten hebt, ben je bevooroordeeld.


  Maak melding
 2. “Het schip is met veel fanfare binnengehaald.
  Het muziekkorps van het Nationaal Leger verwelkomde de bemanning van de Pelikaan op de kade.
  “Voor het leger(mensen) is materieel( snoep) meegenomen”

  Is dit een artikel van voor…1975 !


  Maak melding
 3. @nummer 2 ik ben het voor 100% met jou eens , maar ja dat kan je niet iedereen bij hun verstand brengen wat het verschil is tussen afgedankt en gebruikte spullen is.het gaat niet wat ze zeggen maar als ze als ze maar wat te zeggen hebben zonder enige inhoud.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES