Geen stem voor allochtonen bij Verdonk

34

Rita Verdonks beweging Trots op Nederland gaat voortdurend peilen wat het Nederlandse volk wil. Haar politieke visie wordt de komende tijd gevormd door een forum. Het volk mag het zeggen, maar allochtonen krijgen bij Trots op Nederland geen stem.

“We kunnen geen rekening blijven houden met een minderheid. Kijk nou naar de bevolkingssamenstelling. We zitten met 15 miljoen autochtonen en twee miljoen allochtonen en bij iedere beslissing die we nemen houden we toch vooral ongelofelijk veel rekening met die minderheid”. Die uitspraak deed Verdonk afgelopen week in De Pers.

De partij van Rita Verdonk gaat dus permanent peilen wat het blanke, Nederlandse volk wil en denkt.


34 REACTIES

 1. Nou, dan hoeft Rita Verdonk ook geen rekening te houden met een heel invloedrijke minderheid: de Nederlandse koninklijke familie en het Nederlandse koningshuis, want die zijn in meerderheid allochtoon. Want volgens de definitie van de Nederlandse overheid is een allochtoon een persoon waarvan 1 of de beide ouders buiten het grondgebied van het koninkrijk der Nederlanden is geboren.
  Dus volgens deze definitie is koningin Beatrix een allochtoon, want haar vader (Bernard)was een Duitser. Haar overgrootvader (Hendrik) was eveneens een Duitser. De kinderen van Beatrix zijn eveneens allochtonen, want hun vader (Claus) was ook Duitser. En de kinderen van prinses Irene zijn ook allochtoon, omdat hun vader een Spanjaard is en ook de kinderen van prinses Christina zijn allochtoon, want hun vader is een Cubaan. En last but not least:de kinderen van Willem-Alexander zijn ook allochtoon, omdat hun moeder Maxima Argentijnse is. Maar in het bekrompen denken van Rita Verdonk zijn alleen personen uit niet-westerse landen allochtoon, dus is haar denkwijze rascistisch en discriminatoir, minachtend en beledigend naar deze doelgroep.
  Maar dat kennen we al van Rita Verdonk.


  Maak melding

 2. Net zoals de Wilders de RAT!!een wolf in schaapskleren!!Mensen vergis je niet!!vroeg of laat krijgen wij buitenlanders de rekening gepresenteerd!Don’t trust them!!


  Maak melding

 3. Verdonk is geestelijk ziek. Goed ziek.Dit is pure provocatie. Ze wacht niet af of allochtonen aangeven dat ze graag gehuisvest willen worden in haar luchtkasteel met vergiftigde zuurstof. Sterker nog, ze weet op voorhand al dat allochtonen dat niet gaan doen, dus rest haar niks anders dan allochtonen alvast maar te beledigen.


  Maak melding

 4. Ik heb een duidelijk idee voor mevrouw verdonk en de zijnen..

  Maak een beleidt waarbij je duidelijk aangeeft ,,, wat je wil doen met de buitenlanders in dit land…

  Geeft het aan,dan weet ik ook waar ik aan toe bent.

  Vertrekken of opgaan in een dogla/moksie/mengeling vorm in de samenleving..

  Blijf niet nog eens honderd jaar twijvelen met de minderheden/buitenlanders.

  Ik hoop mevrouw veerdonk dat jou dochter met een oer echte buitenlander trouwd en zes en tachtig kinderen baard die alle kleuren van de wereld vertegenwoordigen..

  Maak een keus en verder niet lullen..

  Je bent dicht in de buurt van je zestigste levens jaar en straks ga je met pensioen dan is het afgelopen met het gelul..


  Maak melding

 5. Jullie zijn nu weer op zoek naar een Wilders..
  Rita Verdonk heeft niks gezegd over blanken ..
  ze heeft het over allochtonen en autochtonen. Jullie gaan het nu veranderen in blank vs niet blank om te kunnen schelden op Verdonk.Hou op met die kinderachtigheid.Hou op met drama maken.


  Maak melding

 6. Verdonk is een een na-oorlogse kampbewaakster. Ze is aktief in de verkeerde tijd. In 1940-1945 zou ze een veelbelovende politica zijn en heel gauw carrière hebben gemaakt, maar zou met Eva Braun een heftige battle hebben gevoerd om de genegenheid van het monster-met-het-snorretje.
  En te denken dat Laetitia Griffith ooit had gezegd dat Rita privé een aardig mens is!


  Maak melding

 7. Beste mensen,

  Dit soort mensen kun je op een manier pakken en HARD ook.
  laten ze alle Buitenlanders met gezin en al uit het land sturen. Vervolgens mogen ze ook geen buitenlandse produkten meer gebruiken en eten. Ook mag niets buitenlands naar hier komen. Via Duistland en Belgie mogen ze dan ook niet meer varen met hun spullen. Mensen die goed in economie zijn begrijpen het wel. Denk maar na hoe het zal uitpakken……..

  Rita Verdonk en zijnen drinken allen koffie en thee, het is een buitenlands produkt uit buitenlandse handen.

  WAAR OVER HEBBEN DIT SOORT MENSEN HET NOU DIE STEEDS OP VAKANTIE GAAN NAAR HET BUITENLAND????????????????????????HYPOCRIETTTT

  Janny


  Maak melding

 8. Ook weer zo een open deur actie zoals dat van Wilders.

  Verzwijg die lui. jullie doen precies wat ze uitlokken, maar niets nieuws zeggen.

  De Nederlandse demos is toch gestoeld op MEERDERHEID bepaalt en regeert. Het is nooit anders geweest.

  Dus …kondremans , niet meer trappen in dit soort politieke stunts die wij door onze reactie versterken en die lui als verdonk en wilders populairiteit verschaffen


  Maak melding

 9. Oeroude strategie. Maak een vijand voor onzekere mensen en je hebt hun steun.
  En beste marcel46, we moeten rita geen halfbloed kleinkinderen gunnen. Ze is heel goed in staat de denkwereld van deze halfbloedjes te vergiftigen jegens overige buitenlanders.
  Heel wat halfbloed Indo’s en kinderen die afstammelen uit huwelijken tussen surinaamse mulatten en nederlanders hebben deze kwaal. Deze kinderen verachten overige buitenlanders.


  Maak melding

 10. Dit is puur facistoide en in strijd met de wet. Verdonk schiet volkomen door en moet gestopt worden. Ongelovelijk dat iemand van die leeftijd dergelijke denkbeelden kan hebben. Goed ze is van na de tweede wereled oorlog, maar ze heeft toch meer opleiding genoten dat 4 jaar BLO??


  Maak melding

 11. ik zou de vrijheid van meningsuiting echter niet willen opvatten als een vrijbrief om medeburgers ongelimiteerd te beledigen.
  dit zegt de minister van buitenlandse zaken de heer maxine verhagen.

  bepaalde vooraanstaand personen uit de gemeenschap probeert het nederlandse volk op te jutten tegen(allochtonen)mekaar.
  en wordt steeds grimmiger.
  de universele mensenrechten dat gewaarborgd is in het nederlandse grondwet.wordt hierdoor met voeten betreden.


  Maak melding

 12. Dat zij racistische ideeen had was al lang bekend. Sommige politici willen volgens mij echt een soort apartheid scheppen door hun ideeen en polariserende opmerkingen. Integreren hoo maar, het zal juist averechts werken bij sommigen als je telkens vernederd wordt. Waarom integreren, geaccepteerd en Blank zal je toch nooit worden?????

  Als ik het zo uitrekend dan is 11 procent d.w.z. 2milj. van de 17milj. minderheid. D.w.z. als alles eerlijk verdeeld zou zijn dan zou 11% in het bedrijfsleven een minderheid moeten zijn.

  11% van de Burgemeesters, politie, ambtenaren, ministers, directeuren, commisarissen kantoormedewerkers etc.etc. zou dus allochtoon moeten zijn.
  Ik denk dat nog niet eens 1% van deze minderheid deze banen heeft in Nederland.

  Meer dan 50 procent van de minderheden heeft schoonmaak en vuile fabrieks werk.

  In 1 ding kan ik het wel met haar eens zijn, draaideur criminelen moeten harder aangepakt worden en evt. voorgoed uitgezet worden. Ze verpesten het voor de rest van de minderheden die wel hun best doen om te integreren.


  Maak melding

 13. Alle allochtonen met een Nederlandse paspoort die zich in Nederland bevinden moeten toch dezelfde rechten en plichten hebben als de blanke Nederlander?

  Waarom werk ze niet aan het plan om elke buitenlander in Nederland te pushen om terug te keren naar het land van herkomst, natuurlijk met een flinke zak geld voor bv een woning, onderneming of studie, dan hoef ze nooit meer rekening te houden met de minderheid en zal iedereen blij zijn.

  Ik vind dat Suriname ook zulke mensen in de regering moet hebben die net als haar denkt want Suriname wordt aardig blank en ik vind dat de regering en bevolking ook niet met die mensen rekening moet houden.


  Maak melding

 14. NR15,draaideur criminelen verpesten het voor zichzelf.Geen enkel politicus heeft het recht mij met een draaideur crimineel te vergelijken.Dat heet generaliseren.Precies het zelfde wat er op dit moment met de moslims gaande is.Men doet het bewust!Uiteindelijk moeten alle buitenlanders van verdonk en wilders het land uit!Onderschat dit probleem aub niet broeders en zusters!Het echte gevaar is verdonk en al die miljoenen nederlanders die op haar gaan stemmen!Want dat zal ongetwijfeld gebeuren.Nr5 wake up!of stem je ook verdonk?


  Maak melding

 15. Ja ja zie je wel.
  Het is die zelfde verdonk die die allochtone Germaine C in de rechtbank was gaan ondersteunen, dus maken jullie een drama over iets dat die vrouw niet gezegd heeft.Waar waren jullie toen Germaine C bang was voor een fatwa.
  Vandaag de woorden van die vrouw verdraaien en der uitschelden, morgen springen jullie weer over op Wilders.
  Jullie zijn gewoon bezig de zaak op te jutten.


  Maak melding

 16. De enige manier om hier tegenwicht aan te bieden is ons te bundelen en een eigen politieke tegenkracht te vormen…Veel gefragmenteerde bla bal in de ruimte zal ons geen stap verder brengen…Er wordt steeds over ons beslist zonder ons er serieus bij te betrekken. Helaas is het bounty gehalte nog zeer hoog in onze gemeenschap vergeleken met de andere minderheden in Nedeland.Oh wat zijn die bakra’s blij met de surinamers IN VERGELIJKING MET die andere allochtonen.


  Maak melding

 17. Anon, je zit in de ontkenningsfase. Wij Surinamers mogen (als je de uitleg van sommigen wil volgen) mischien geen allochtonen zijn, maar op straat ben je gewoon keihard een buitenlander/ migrant/ allochtoon/ vreemdeling. Ook al heb je al 1.000 jaar je NL paspoort. En het merendeel van de blanken moeten niets hebben van migranten. Verdonk noemt 2 miljoen allochtonen. Ga maar na bij het CBS, daar zitten de Surinamers ook bij. Ze maakt dus echt geen uitzondering voor Surinamers. De Surinamer die denkt dat hij/zij perfect geïntegreerd is en DE Nederlander is, zal ooit heel erg op zijn/haar bek gaan. Dat laat Verdonk ons nu duidelijk merken.


  Maak melding

 18. Die Rita huigelaar heeft haar eerste wijsvinger ontvangen,ze moest plaatst nemen,in de ambulance,dit heeft ze te danken aan de asiel
  zoekers die ze de laan heeft gestuurd zonder na te denken,wat met deze mensen kan gebeuren.


  Maak melding

 19. Inafsabie,
  Die “surinamers uit Nederland” zijn zelf vreemdeling, migrant en allochtoon en keihard vreemdeling in Suriname.Jij bent vergeten no?
  Surinamers zijn allochtonen in Nederland.Dat kan niet anders..Als jij surinamer bent ben je allochtoon.Die defenitie klopt helemaal.
  Inafsabie het feit dat je schrijft wij Surinamers… zegt alles.
  Surinamers.. zijn buitenlanders in nederland, migranten, vreemdelingen en allochtonen in Nederland.
  Nederlanders…zijn autochtonen.
  Als jij Nederlander bent komend uit twee in nederland geboren mensen ,vooral derde generatie nederlander dan ben je helemaal autochtoon.
  En ik heb nergens gezegd dat Verdonk een uitzondering moet maken voor Surinamers.Verdonk moet opkomen voor Nederlanders.Surinamers moeten opkomen voor Surinamers in Suriname.

  Ik heb ook niks met migranten in Suriname.
  Laat die brazilianen weer naar Brazilie, laat die guyanezen ook lekker weer naar Guyana, die turken met hun casino en hotels mogen van mij ook lekker suriname weer verlaten.Die brazilianen integreren niet, die chinezen die integreren tegenwoordig ook niet.Chineze tv station inmiddels.Ik heb genoeg te klagen over integratie in Suriname.

  En in suriname..wilt Vene die Surinamers met nederlands paspoort, die nederlanders geen eens zien. haha dus laat Verdonk met rust.

  Inafsabie… ik zou alle begrip voor je hebben als je geen “wij surinamers” had geschreven.Als jij nederlander bent.. noem je zelf dan ook Nederlander, noem je zelf ten alle tijden dan ook Nederlander.Daar begint je integratie.

  au·toch·toon1 (dem; autochtonen)
  1 oorspronkelijke bewoner van een land
  al·loch·toon1 (dem; allochtonen)
  1 iem. die van elders afkomstig is

  Dus vergeet je NL paspoort, het is een reisdocument.
  Kom naar Suriname en kijk of je Surinamer bent. hahaha yo kis ie srefi.


  Maak melding

 20. Ja de type Verdonk wil (gaat) geen rekening meer houden met de “minderheid”. Ik wil niet beledigend doen, maar wil toch kwijt dat Verdonks voorouders bij ons en overal in de wereld op de rooftocht waren en zichzelf hebben verijkt door zelfs de “medemens” te verhandelen. Toen Nederland plat was, heb(ben) je (jullie) de “gasten” wel nodig om de zaak weer op te bouwen, nu dat alles weer goed zit, zijn zij “parias” in de ogen geworden.Gelukkig., en ik ben zeer trots op., dat dat niet in “onze genen” zit.Mischien zijn wij wel arm, maar trots. Jou stemming-makerij om zieltjes te winnen in de politiek, intereseert me niet, want je (jullie) hebben slechts een klein deel van de 15 miljoen., het leeuwendeel denkt er anders over.


  Maak melding

 21. Het houd ook nooit op he. met de verwarde Nederlandse politiek en de politicie a la V.O.C – W.I.C style . wat gaat Iwan Brave hierover schrijven? ik wacht op zijn column. Hij is toch ook een allochtoon. van een niet westerse komaf? Meneer Iwan doe wat onderzoek no, over deze Rita Verdonk.


  Maak melding

 22. Rita Verdonk ziet een klein detail over het hoofd en dat is dat vele van die 15 miljoen Nederlanders juist allochtonen bij het bestuurlijk beleid van Nederland willen betrekken.
  Reden: politiek bedrijven in Nederland is een heel gevaarlijk beroep geworden. Kijk maar in de kranten hoeveel politici bedreigd worden. En, alles wat gevaarlijk is mag door een allochtioon worden opgelost.
  Kijken wie straks gelijk krijgt.


  Maak melding

 23. Nr18,de enige reden waarom Rita,Germaine C in de rechtbank zogenaamd kwam ondersteunen is omdat het om een marokaan ging.Had zij een blanke nederlander doodgereden,dan had Rita haar kop nooit laten zien,en was Germaine er niet met een taakstraf vanaf gekomen.Een vuile hypoctiet is die Rita!


  Maak melding

 24. Ik snap niet dat deze psychopaat een land wil regeren. Ik denk dat ze beter achter de geraniums moet gaan zitten. Deze vrouw heeft in deze maatschappij niks te bieden. Wat denkt ze wel van zichzelf? en wie denkt ze dat ze is? Een weldenkend mens denkt niet zo bekrompen. Geldt deze boodschap ook voor de andere bevolkingsgroepen zoals indo’s, spanjaarden,fransen,duitsers en ga zo maar door? Mijn stem zou ze toch nooit krijgen.
  Rita is gewoon een zielige vrouw die psychische hulp nodig heeft.


  Maak melding

 25. Jullie verzinnen maar steeds wat om die vrouw tot racist te bombarderen, maar jullie bereiken er uiteindelijk niks mee.

  oke dan, Germaine C was bang voor een fatwa… waar waren die duizende Surinamers om haar te ondersteunen. Jullie zijn ook bang van die maroccanen, daarom zijn jullie niet geweest.Dat schuilt die hypocrisie van jullie.Germaine C is een Surinamer.. jij zit te springen voor die marokaan.De rechter heeft de straf niet om Rita aangepast hoor.Dus zit je zelf maar verhalen te vertellen.

  Maar goed die vrouw heeft niks in het artikel over blanken gezegd.Lees het interview zelf maar.Dat woord blanken… heeft waterkant.net in hun versie van het artikel bij gedaan en jullie gaan lekker mee met dat gedoe.
  Het huidige vreemdelingen beleid is niet van Rita
  Balkenende zit daar en hij praat maar raak maar via de achterkant houd hij het vreemdelingen beleid lekker in stand.Vraag balkenende om die visum af te schaffen en kijk wat hij zegt.Je denkt dat rita je probleem is.Blijf blindstarren op Rita.


  Maak melding

 26. Het zou goed zij als verdonk duidelijk aangeeft WAT de nederlandse cultuur is. Is dat gekookte aardappel met prei eten of is dat een po;litieke beweging op een amerikaanse manier proclameren. Plagisaat plegen dus.
  Het schijnt Verdonk te hinderen dat er in Amsterdam een Slavernijmonument is opgezet en geplaatst. Want dat herinnert aan de onmenselijke wijze waarop de blanken tekeer zijn gegaan in hun drang naar uitbuiting van de negers in de gekoloniseerde gebieden in de nieuwe wereld.
  Verdonk schijnt van allochtone komaf te zijn en probeert zulks te verloochenen.
  Hypocrieter kan het niet bij Wilders en verdonk.
  Dan maar liever de SP of de PvDA
  Ram


  Maak melding

 27. Het zou goed zij als verdonk duidelijk aangeeft WAT de nederlandse cultuur is. Is dat gekookte aardappel met prei eten of is dat een po;litieke beweging op een amerikaanse manier proclameren. Plagisaat plegen dus.
  Het schijnt Verdonk te hinderen dat er in Amsterdam een Slavernijmonument is opgezet en geplaatst. Want dat herinnert aan de onmenselijke wijze waarop de blanken tekeer zijn gegaan in hun drang naar uitbuiting van de negers in de gekoloniseerde gebieden in de nieuwe wereld.
  Verdonk schijnt van allochtone komaf te zijn en probeert zulks te verloochenen.
  Hypocrieter kan het niet bij Wilders en verdonk.
  Dan maar liever de SP of de PvDA
  Ram


  Maak melding

 28. Ram je zit gewoon onzin uit te kraaien
  Rita Verdonk wilde in 2005 een krans leggen bij het slavernij monument, ze zou ook een speech houden…wie heeft haar gehinderd…. surinamers hebben het verhindert. Zit nou geen verhalen te vertellen. Het is hyprociet wat jullie nu proberen uit te halen. Het was radio Mart en die Codfried die opriep die vrouw te beletten en jullie hebben lekker gehoor aangegeven.Dus nu niet doen alsof die vrouw een heeft met het slavernij monument. Jullie hebben over…verblijfsvergunningen een probleem met Rita hahaha.A verblijfsgunning e stoor unu.


  Maak melding

 29. hallo rita wat ben jij dan hollander. me m.rs.
  je bent gewoon een indo. veraadster.indonesie hebben jullie verkocht aan die tatas je moet blij zijn dat je hier geboren bent anders zou je ook achters die barakken zitten geld te verdienen.jou indo jou….mijn stem kan je vergeten……Rico heeft geschreven.


  Maak melding

 30. Hahahaha, wat valt er trots op te zijn dan??

  Tulpen?? Die komen oorspronkelijk uit Turkije volgens mij.

  Sinterklaas?? Die komt ook oorspronkelijk uit Turkije, die echte ligt daar zelfs nog begraven denk ik.

  Vergeet niet dat Nederland nu ook echte armoede kent, ik zou daar niet op trots zijn op zo een “rijk” land, kijk hoeveel voedselbanken als paddestoelen uit de grond zijn gekomen.

  Nederlandse wegen hebben ook grote gaten, ik zou er niet trots op zijn en al helemaal niet als er zoveel geld aan wegenbelasting,boete’s en benzine accijns wordt ontvangen.

  Ik zou niet trots zijn als er zoveel (rijke)Nederlanders naar andere landen toe verhuizen omdat ze zoveel belasting moeten betalen.Kijk naar hoeveel Nederlandse bedrijven naar het buitenland verhuizen of worden overgenomen.

  Ik zou niet trots zijn dat mensen belasting betalen voor hun honden en er overal hondenshit ligt op de straten.

  Wel zou ik trots zijn dat Nederland een mooie
  prinses heeft nl Maximá!

  Reactie nummer 20 Inafsabie jij hebt helemaal gelijk en dat moet bij iederen sranan goed door dringen want als ze dat niet willen weten gaan ze inderdaad vreselijk hard op hun bek maar dan is het te laat.

  Vergeet nooit waar je vandaan komt, zoals de Nederlanders op bezoek waren zo zijn de Surinamers in Nederland op bezoek.
  het is niet voor niks HOME SWEET HOME!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.