Surinaamse militairen naar regionale training

5

PARAMARIBO, 26 mrt – Een detachement Surinaamse militairen is vertrokken naar Santo Domingo, in de Dominicaanse Republiek. Dit meldt het ministerie van Defensie. De achtentwintig infanteristen en twee mariniers zullen deelnemen aan de regionale Trade Winds-oefeningen.

Tezamen met collega’s uit zestien andere landen in het Caribisch gebied en de Amerika’s zal gedurende twee weken geoefend worden in onder meer militaire vaardigheden. Ook het verlenen van humanitaire hulp staat op het trainingsprogram. Het Amerikaanse leger doet ook mee. De Surinamers zijn opgehaald door een Amerikaanse C-130 vliegtuig. De Trade Winds vinden jaarlijks plaats.


5 REACTIES

 1. oefenen met mekaar om later door de master te worden misbruikt.in mijn ogen zijn de americanen sluipt moordenaars en oppassen geblazen.niks waar deze mee doet of organiseert moet men zien als collegiaal.
  maar gewoon hun doel willen bereiken met het barbarisme gedachten.
  america is niet om te vertrouwen.als deze instaat is dingen met hun eigen mensen te doen,zoals power e.a.dan zegt dit heel veel.
  de zwarten worden in america misbruikt om de blanken hun doel te laten bereiken.zie hoe de blood dollar(in god we trust)ten onder gaat.de vele zonden rust op dit moment op de dollar.europa de grote vriend en engeland de ex kolonisator van america land van de indianen helpt stil zwijgend mee aan de financiële dood van america.niet voor niks hebben deze de olieproducerende landen in het midden oosten ingelijfd.als de president van suriname zijn hersenen niet gebruikt komt suriname op marktplaats terecht.


  Maak melding

 2. prima zaak het surinaamse leger is nu een leger dat ondergeschikt is aan de democratie en zo hoord het, zo een training is alleen maar goed de tijden zijn voorbij toen het leger drugs transporten moest beschermen en dat er hoge militairen in het buitenland berecht zijn voor het opzetten van drugs lijn naar amerika boereveen is er een van en niet te vergeten bouterse die in nederland veroordeeld voor drugs dit zijn allemaal feiten ,


  Maak melding

 3. oefenen en dan naar irak brengen met die zelfde c103 transsportvliegtuig. want ze zitten toch de hele dag te nietsen aan de gemenelands weg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.