zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenEconomieMaritza Russel doet gooi naar leiding KvK

Maritza Russel doet gooi naar leiding KvK

-

Does Travel - naar Suriname

De in Suriname geboren zakenvrouw Maritza Russel doet een gooi naar het voorzitterschap van de Kamer van Koophandel Rotterdam/Gouda. ,,Ik weet wat daar speelt. Voeg daar aan toe dat de economie in de regio voor negentig procent uit het midden- en kleinbedrijf bestaat, met veel allochtone ondernemers, dan heb ik goede papieren’’ zegt ze in het Algemeen Dagblad.

Russel is sinds twee jaar lid van het KvK-bestuur en al twintig jaar actief in de Rotterdamse zakenwereld schrijft de krant. Ze begon haar carrière in het midden- en kleinbedrijf en zit tegenwoordig in de kappersbranche. Ook is zij uitgeefster van het tijdschrift ‘Beauty Expressions’.

In 1998 werd de 48-jarige Maritza Russel uitgeroepen tot ‘zwarte zakenvrouw van het jaar’.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Beter van niet meid. Het gaat al zo slecht met het midden en kleinbedrijf. Een bij de KvK wordt je toch alleen maar belemmerd door allerlei wettelijke kaders. Nee, meid jij opereert het beste in een wat schemerige omgeving. Ben jij op je best.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES