zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenCarrièreLening voor studenten INHOLLAND in Suriname

Lening voor studenten INHOLLAND in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Studenten van de Hogeschool INHOLLAND in Suriname kunnen binnenkort geld lenen om een eigen bedrijfje te beginnen. Dat zegt Lilian Callender, directeur van Hogeschool INHOLLAND, School of Economics in Nederland. De Hogeschool gaat een samenwerkingsovereenkomst tekenen met de Surinaamse Bank en de Rabobank, zegt Callender tegen Radio Nederland Wereldomroep.

De drie partijen richten gezamenlijk een fonds op voor studenten die een eigen bedrijf willen starten”. Het fonds is bestemd voor studenten van de Hogeschool INHOLLAND in Suriname. Zij kunnen een lening aanvragen. De samenwerkingsovereenkomst wordt vrijdag 28 maart ondertekend in Suriname meldt RNW.

Callender ontving donderdag uit handen van de Surinaamse ambassadeur Joella Sewnundun de onderscheiding Ridder in de Ere-Orde van de Palm.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Ik vind het leuk dat in holland voor studenten in Suriname een afdeling heeft, mar voor Lerraren moet je voor een geaccrediteerde diploma toch in het buitenland.
  Zou ik ook op jullie site een advertentie voor mijn stagewoning en vakantiehuis adverteren.

  Groet,
  Agnes


  Maak melding
 2. Ben je in de schuld of heb je een lening nodig om je bedrijf te starten? Ongeacht uw krediet, behoeften We geven allerlei leningen van 3.000.00 tot 1.000.000.00 3%, alleen oplossingen voor uw email aan mevrouw Maria Victoria Vargas Puyo ([email protected]) met de volgende informatie:


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES