25-jarig Jubileum Pleasure party in Rotterdam

1

De Ortel Pleasure Paas Party is een begrip. Al 25 jaar lang slaat het evenement een brug tussen verschillende culturen: Nederlanders, Antillianen, Surinamers, Kaapverdiërs, Latino’s en andere culturen die kleur geven aan Nederland. Zij genieten ieder jaar hand in hand van de állerbeste muziek die de Caribbean en Latijns-Amerikaanse wereld biedt. Vanwege het zilveren jubileum oftewel 25 jaar Pleasure Paas Party wordt het feest deze keer groots aangepakt en is dit evenement voor het eerst in Ahoy’ Rotterdam.

En bij zoveel culturen en kleuren hoort natuurlijk ook een grote muzikale variatie. Tijdens de Pleasure Paas Party worden muziekliefhebbers ondergedompeld in een warm bad van salsa, merengue, reggae, reggaeton, zouk, hindipop, kaseko, kaskawi en latin pop.

De Ortel Pleasure Paas Party viert in Ahoy’ Rotterdam zijn 25-jarig jubileum met een uitdagend programma, waarin alle Caribische muziekstijlen ruimschoots aan bod komen. Onder de artiesten die optreden zijn veel grote namen. Direct uit Puerto Rico mogen we de beroemde salsaprinses La India verwelkomen. Uit de Verenigde Staten komt de R&B topformatie Boyz II Men, uit de Dominicaanse Republiek bachata-koning Toby Love & Band (ex-Aventura), uit Guadaloupe de populaire zouk-formatie Kassav’ en ook uit Puerto Rico reggaeton-duo Kim y Ken-Y. Ze zullen Ahoy’ op zijn grondvesten doen trillen. Verder komen onder meer The Juniors en Sukru Sani uit Suriname, Caché DeLuxe en GIO Fuertisimo Curaçao, BMRZ uit Trinidad en tenslotte King Koyeba uit Suriname. Verwacht ook een line-up aan top DJ’s en nog veel meer….

Nieuwsgierig? Kom dan genieten tijdens het 25-jarig Pleasure-jubileum in Ahoy’. Al struinend van de ene Plaza naar de andere krijg je een goed beeld van de veelzijdigheid aan muziek die de Caribbean allemaal te bieden heeft. Dit alles in 4 area’s in Ahoy’, in totaal 20.000 vierkante meter (!). Voor de salseros is er een aparte Salsa Lounge met workshops verzorgd door dansscholen Salséros en Salsaventura. Even iets heel anders? Er is ook een uitgebreid cultureel programma met onder meer salsa demonstraties, (stand-up) comedy, theater en veel meer.

Natuurlijk is er een uitgebreide keuze aan hapjes, snacks en andere culinaire hoogstandjes te verkrijgen uit verschillende culturen. Voor de VIPs onder ons is er een aparte area en een VIP balkon met gratis heerlijk eten & drinken.

Last but not least: dit jaar voor het eerst is Rotterdam onze gastheer. En Rotterdam is niet zomaar een stad, Rotterdam is in 2009 Europese Jongerenhoofdstad. Rotterdam is niet alleen jong, maar ook multicultureel en kan een voorbeeld zijn in Europa. Een stad die wel weet hoe je om moet gaan met deze prachtige smeltkroes van culturen. Maar vooral een stad die voor altijd aantrekkelijk blijft voor jongeren om in te leren, werken, wonen en leven. Om iedereen daar alvast kennis mee te laten maken, zal Rotterdam European Youth Capital 2009 als opwarmer alvast flink van zich doen spreken tijdens de Pleasure Paas Party. Niet in het minst door ambassadeur European Youth Capital 2009 en rapper U-Niq, die op de party optreedt. YOUR Rotterdam European Youth Capital; your ideas, your world.

De Ortel Pleasure Paas Party 2008: op zondag 23 maart 2008 (1e Paasdag) van 19.00 – 04.00 uur in Ahoy’, Rotterdam. It’s Pleasure Time! Come and join the Ortel Pleasure Paas Party!

Voor meer informatie kijk je op www.pleasurepaasparty.nl.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.