zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBedrijven vragen Spong om hulp vanwege 'Fitna'

Bedrijven vragen Spong om hulp vanwege ‘Fitna’

-

Does Travel - naar Suriname

Diverse buitenlandse bedrijven vrezen schade te lijden als de film van Geert Wilders wordt uitgebracht. Advocaat Gerard Spong zei dinsdag dat deze bedrijven, die onder meer in Indonesië zijn gevestigd, hem om juridische hulp hebben gevraagd schrijft De Telegraaf.

De bekende strafrechtadvocaat van Surinaamse afkomst, wilde niet zeggen om welke bedrijven het gaat en ook niet of zij zakendoen met Nederland of een andere Nederlandse link hebben, meldt de krant.

Spong onderzoekt of het uitbrengen van de film Fitna als onrechtmatige daad van Wilders aan de civiele rechter kan worden voorgelegd. Mocht een rechter de publicatie inderdaad als onrechtmatig bestempelen, dan zouden de bedrijven een schadevergoeding kunnen eisen, aldus Spong.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. de afschrik middel van mr.spong heeft geen nut,want wilders heeft dat geld niet om zijn film te promoten.als dit tenminste werkelijk zo is,dan is wilders door zijn knieën gegaan.de maffia zou hebben gezegd,gezien en niet goed bevonden.dus mr.spong komt u aub met een ander verhaal.


  Maak melding
 2. Ik denk dat de heer Wilders geen notie heeft waar hij eigenlijk mee bezig is. Het is heel wat meer dan zeteltjes scoren wat hij teweeg zal brengen, maar die arme ziel beseft dat niet eens… in zo een roes zit hij namelijk… triest!


  Maak melding
 3. geen een moslim wil de waarheid weten en als iemand dat laat weten dan moet hij of zijn altijd voor zijn leven vrezen zo als altijd en aller tijden.
  gemene honden…..
  laat die jongen Wilders toch met rust jo baarbaars……
  introduceer je zelf a.u.b.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES