dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentKaseko in Concertgebouw Amsterdam

Kaseko in Concertgebouw Amsterdam

-

In het Concertgebouw in Amsterdam wordt een eenmalig Kaseko Crossover Concert gehouden. Tijdens het concert op 10 april zijn er optredens van onder anderen De Dijk, Oscar Harris, Edgar Burgos en Berget Lewis. Dat meldt AT5.

De artiesten brengen onder begeleiding van het Metropole Orkest opnieuw gearrangeerde nummers van de ‘King of Kaseko’, de in 1975 overleden Surinaamse volkszanger Lieve Hugo.

Kaseko is een typische Surinaamse muziekstroming, maar tijdens het concert volgende maand worden er ook uitstapjes gemaakt naar andere Caribische muziekgenres.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. De artiesten brengen onder begeleiding van het Metropole Orkest…….de tonen zullen waarschijnlijk zuiver zijn….maaarrrrrr het ritme mi-boi ik hou mijn hart vast….Nederkaseko(Nederdisco).(of gewoon Hollandsekaas)

  Wij zullen luisteren en huiveren of zullen die domoren de wereld weer in omgekeerde volgorde zetten.
  Witboi pree blaka uma danzie.


  Maak melding

 2. Zou het niet beter zijn een paar echte kaseko zangers neer te zetten en oom Carlo Jones op saxofoon voor de echte kas solo’s….incl oom Max Nijman (zang)

  Het is de heren zangers gegund maar het zijn helaas geen echte kas boy’s…..(ik hoop dat deze boy’s ooit zullen deelnemen in een stevige echte kaseko band)

  Anders staan wij straks met z’n allen op aardappel & kaas kaseko te springen.


  Maak melding

 3. het is nooooit goed of het deugd niet…mi gado…jullie zijn een stel achterlijke wezens…prefu un kon luku pot’un go’wan lesi na tapu wan bun sturu arki…neen geen veranderingen…ik ga wel en ik ben trots dat een Lieve Hugo zo geeerd wordt en voor de rest zoals Burgos die ook zal zingen altijd zingt….neks te maken nanga den……


  Maak melding

 4. soms wil je met jou mening naar voren komen,maar de gasten zijn zo agressief,dat je denkt van niet doen.
  maar ja zo is de mens eenmaal,ik vind persoonlijk dat de echte kaseko vindt je onder de surinamers en niemand anders.niet alle tonen van de kaseko kan jij op noten spelen.de heer zanger max nijman heeft zelf zijn mi sranan gecorrigeerd en dit is nu in puur surinaams uitgebracht.lieve hugo is de enige surinamer in nederland geweest die toen,de kaseko volledig heeft geïntroduceerd.hulde aan deze man.een opkomende priti pangi wordt zeker de heer r.verveer


  Maak melding

 5. neks te maken nanga den……

  natalia

  Ja toch maar wat heb jij eraan als het niet echt is….kijk dat ding is ere wie ere toekomt…en gun een ieder wat en verder hoop ik dat deze twee heren zo snel mogelijk een stevige Kaseko-band op poten zetten…….rede waarom… zij zijn niet echt de bron van Kaseko.((Bugru iets minder Happy Boys))

  Ik ken heel wat Suri. muzikanten die hard weg liepen als er gevraagd werd in een kaseko-formatie mee te doen.

  Daarom altijd goed nadenken over bepaalde reactie’s.
  Zij komen echt niet uit de lucht vallen.


  Maak melding

 6. Laten we gewoon genieten van de arrangementen van Lieve Hugo.. als er andere kasekomasters zijn die de echte zijn….zeg ik laat ze opstaan Krabada, want zolang dat niet gebeurd weet ook ik niet wie ze zijn….ik weet alleen dat ik nog altijd van Lieve Hugo geniet….en al heel lang zoek naar andere music van de Happy Boys…Orlando Seymonson, Krolis etc……Nogmaals ik ga er zeker naar toe.


  Maak melding

 7. Nr…7…zeker !! ga er naar toe en geniet ervan….Maarrrrrrrrr weet het is geen echte okrobrafu….maar okrobrafu uit blik.

  Tan-Boeng…..Groeten van Krabada.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES