vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenNatuur'Suridome' in Nederlands dierenpark

‘Suridome’ in Nederlands dierenpark

-

Does Travel - naar Suriname

De Aqua Zoo in Leeuwarden heeft plannen om na 2010 een grote ‘Suridome’ op te zetten. Het dierenpark wil doorgroeien naar 300.000 bezoekers per jaar en wil daarvoor deze ‘Suridome’ opzetten, waarin een stukje Suriname wordt nagebootst.

De eerste fase van de uitbreiding is al in gang gezet meldt het Friesch Dagblad. Hierbij komt een nieuw verblijf voor de flamingo’s. De roze vogels krijgen een groter gebied om te fourageren. Daarnaast komt er een leefgebied voor rode duikers, een klein antilopesoort. De ‘Suridome’ wordt in de tweede fase gerealiseerd.

Hoeveel Aqua Zoo wil investeren in die tweede fase, wil het bedrijf niet zeggen. Het gaat in elk geval om een nog veel grotere investering dan de eerste fase. Gedacht wordt aan een Suridome van drieduizend vierkante meter, schrijft de krant.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
  1. Oh, dus Swietie Sranan is toch ergens goed voor, namelijk om mensen te lokken en zakken te spekken, is Suriname niet dat vieze land, het land waar de wegen op Nederlandse gatenkaas lijkt, enz enz.

    Het kan best nagemaakt worden maar je zal er heus geen Surinaams gevoel bij krijgen, dat krijg je alleen in Suriname waar alles nog origineel is.


    Maak melding
  2. hoor die surinamers nu klagen.. zijn jullie nou blakkamannen ofzo die constant om de stomste dingens gaan lopen zeiken en een punt van alles maken? het gaat suriname in de grotere wereldpicture zetten, we gaan daardoor meer toeristen krijgen van de hele EU. daarom gaat suriname niet vooruit, om deze soort domme mensen die op deze personen lijken en aan de macht zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES