dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurNieuw TV programma met Adjiedj Bakas

Nieuw TV programma met Adjiedj Bakas

-

Does Travel - naar Suriname

De KRO komt vanaf 28 maart tien weken lang op vrijdagavond met een nieuw televisieprogramma over de toekomst, onder de titel ‘De Toekomst is Nu’. De presentatie van het programma ligt in handen van Sven Kockelmann en trendwatcher Adjiedj Bakas.

‘De Toekomst is Nu’ is een consumentengerichte serie, die een beeld geeft van waar de knappe koppen mee bezig zijn. De tekentafels puilen namelijk uit van de ideeën , die ons leven in de nabije toekomst ingrijpend zullen veranderen. Geen luchtfietserij, maar zeer waarschijnlijk werkelijkheid. Vaak wordt het leven er leuker van, gemakkelijker ook. Maar soms zitten er ook nadelen aan, of ethische en morele vraagstukken, waarvan we ons niet of nauwelijks bewust zijn.

De in Suriname geboren Adjiedj Bakas (1963) is trendwatcher. Hij is auteur van uiteenlopende boeken. Van zijn bestseller Megatrends Nederland werden al meer dan 60.000 exemplaren verkocht. In het najaar van 2006 verscheen de religieuze toekomstvisie van Bakas in De Toekomst van God (met muziek waar hij van houdt), dat hij samen met publicist Minne Buwalda schreef. In 2007 verschijnen zijn boeken Megatrends van Grimlach tot Spot en Leven zonder Olie.

De Toekomst is Nu, vanaf 28 maart iedere vrijdag om 19.25 uur bij de KRO op Nederland 2.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Hij is welbespraakt en een tori mang. Hij is heel erg humoristisch en in een groep kan hij weldegelijk stimulerend werken.
    Hij is eerder een trendwatcher dan een futuroloog. Hij zegt niks nieuws.Vele zaken zijn al bekend maar hij kan het wel goed en opnieuw verpakken.

    beautifulmind


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES