dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSuriname’s top 10 misdaadbendes wordt aangepast

Suriname’s top 10 misdaadbendes wordt aangepast

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 5 mrt – De lijst van de tien grootste criminele organisaties in Suriname moet worden aangepast. Dit stellen minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie en procureur-generaal Subhaas Punwasi. Negen van de tien gebrandmerkte organisaties bestaan zo goed als niet meer.

Naar verwachting wordt de tiende binnenkort ook geëlimineerd. Het betekent op zich nog geen uitroeiing van alle haarden. “Een nieuwe lijst is noodzakelijk, omdat in de praktijk blijkt dat bij het oprollen van organisaties, steeds weer andere de kop op steken”, zegt Santokhi tegenover de Ware Tijd. De criminelen worden steeds inventiever en passen zich snel aan.

De politie zal binnenkort een nieuwe lijst samenstellen. Naar het oordeel van de autoriteiten heeft het intensievere vervolgingsbeleid vruchten afgeworpen. De ontmanteling van de negen groepringen getuigt daar het beste van. “Met de tiende zijn we nu nog bezig en we hopen deze binnen de kortste keren te hebben ontmanteld”, zegt Punwasi. Volgens de Amerikaanse justitie schort het Suriname aan stootkracht in de strijd tegen met name de drugscriminaliteit.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Santokhi ga niet ver zoeken.Hoeveel van de criminelen in het parlement lopen niet met een vonnis rond.Jij spreekt ze elke dag en ziet ze elke dag.Begin daar eens schoonschip te maken.Dan pas ben je een man met BALLEN.Of ben je zo’n egoist die bang is dat de regering valt en naar huis moet.Dan ben jij je privileges kwijt en dat telt zwaarder dan de criminelen in het parlement oppakken.Hier op aarde moeten we voor onze daden verantwoorden.SUCCES


  Maak melding
 2. Tuurlijk zal hij niet op de op de lijst staan ,LANGA,,, hij is toch zo,n brave mini-ster hij slooft zichuit met zijn stoplichten,om als een goede jongen uit de bus te komen,z,n kop in het zand en z,n go omhoog wat een struisvogel is hij,het zijn de handlangers van santokie en punwasie, die hij probeer te bestrijden of proberen uit te moorden DU,,,is een van ze,vandaar die angst
  ze zijn bang of zelf opgepakt te worden.


  Maak melding
 3. De tiende en grootste misdaadbende wordt legaal tijdens verkiezingen gekozen door het Surinaamse volk. Deze zal onmogelijk te bestrijden zijn.


  Maak melding
 4. Heel goed meneer Santhoki en Purnwasie.
  Sluit al die klootzakken achter slot en grendel.
  Ze hebben een hele generatie van het surinaams volk vernietigd.

  We moeten legaal het land tot ontwikkeling brengen en niet met drugsgeld.

  Sommige jongeren denken nog steeds heel snel rijk te worden.

  Maar dat is utopie. Al ga je snel verdienen, het wordt toch opgepakt.

  Ik denk dat justitie goed doet om wetten te ontwerpen om dure en toffe jongens d.m.v. deze wetten tot aan de deur te volgen en vervolgens met de belastingdienst alles doorlichten, waar ze het geld verdiendt hebben en hoe.
  uit belastingaangifte moet toch blijken wanneer wie hoeveel winst heeft gemaakt en hoe aan het geld is gekomen.

  Doe wat.

  Want als ze weten dat achteraf alles ook in beslag genomen kan worden en geconfisceerd kan worden gaan ze 2 keer nadenken voordat ze iets doen.

  Beste en Krachtie. jullie beiden.

  Papo

  Gewoon korte metten maken met die overgebleven haarden.

  Het Surinaams volk zal jullie dankbaar zijn.

  We waren al heel ver weggegleden maar de redding is nabij.

  Als jullie zo doorgaan dan gaan ze beseffen dat er geen kans is van slagen.


  Maak melding
 5. de laatste bende nummer 10 is een politicus zonder enig opleiding die bekend staat om met pistolen te zwaaien en tevens eigenaar is van een door drugs gefinancieerde club.
  Hij is een relschopper in de nationale assemplee.
  Deze politicus is tevens lijsttrekker en lijstduwer van de abop tevens ook bekend om haar flessentrekkerij een bekende hiervan is zijn fiancee mevrouw alice amafo die zondags hier in nederland bij burgemeester thuis aanbelt hahahaahhahhaahahahaha fatu en nog eens fatu.

  Terie pyarie bandar surat ko kisie ke nazar na lage chasme bandarrrrrrrrrrr
  Vertaling gedane zaken nemem geen keer.


  Maak melding
 6. ik ben niet tegen zwarten voor al niet tegen alle zwarten maar. een deel van de surinaamse zwarten maakt heel suriname kapot.
  kijk in Afrika. heel afrika is naar de tering.. over al waar veel zwarten wonen word er exreem veel geroofd.
  zou het niet zo zijn dat die afrikanen hun schuld hebben betaald door de slavernij.
  mischien……….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES