vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEconomieKantoorwerk van Nederlandse banken naar Suriname

Kantoorwerk van Nederlandse banken naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Werk van Nederlandse banken en verzekeraars kan in de toekomst worden verplaatst naar Suriname. Door het ontbreken van een taalbarrière en de contacten die er van oudsher tussen Suriname en Nederland zijn, liggen in dat land grote mogelijkheden voor financiële instellingen.

De verplaatsing kan leiden tot flinke kostenbesparingen. Daarnaast hoeven hoger opgeleide Surinamers minder snel te emigreren bij toenemende werkgelegenheid. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad.

Topman Cees Welten van financieel detacheerder en opleider Welten uit Vessem gaat de komende maanden banken overtuigen de sprong naar Suriname te wagen, schrijft de krant. Zijn bedrijf is met 1.100 medewerker de grootste leverancier van tijdelijk personeel aan Nederlandse financiële instellingen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Jij mag een beetje van mij weten maar ik moet alles van jouw weten….(volg noh)

  Kijk niet naar image…maar de centjes eeeeh hallo geen snoepgoed maar ekte doekoe….maar al bij al iemsabie….laptop di tu.


  Maak melding
 2. De volgende stap is dus administratieve en overige dienstverlening aan buitenlandse ondernemers en waarbij ik, gezien mijn kennis en ervaring, een belangrijke voortrekkersrol wil vervullen.


  Maak melding
 3. Goed en vooruitstrevend idee.
  De Turken en de Marokkanen doen dat ook.

  Ik kijk ook al heel lang uit naar de eerste Surinaamse bankfiliaal in Nederland. Turken en Marokkanen hebben dat reeds lang.


  Maak melding
 4. taalbarrière
  men is bezig in nederland te generaliseren,doet nederland geen zaken met andere landen waar er geen nederlands wordt gesproken.nu praat men over bank plus verzekeraar kantoor werk naar suriname.de hbn later de abn nu rbtt bank;fatum;olveh;nen enz al deze bedrijven waren of zijn van nederlanders geweest.en nu probeert nederland met een andere foefje de mensen in nederland wijs te maken.come to the point.
  en vertel de mensen de waarheid.


  Maak melding
 5. Een goed plan,

  Ware het niet dat het door een Nederlander wordt uitgevoerd. Ik heb zelf een buro en ken deze ondernemer. Doordat hij specialistisch is, is zijn bedrijf gevoelig voor zwenkingen in de markt.
  Het zou beter zijn als een Surinaamse ondernemer dit oppakt met een partner. Bij eventuele zwenkingen heeft de Surinaamse ondernemer er belang bij om andere klanten aan te boren en door te gaan.
  Een specialist kiest sneller voor het opdoeken van het bedrijf bij dalend rendement.
  Ik heb dat in Nederland nu al bij twee grote specialisten meegemaakt.
  Omdat de investering niet verder gaat dan IT en Telecom en dus heel beperkt is kan dat makkelijk. De lonen zijn veruit de grootste kostenpost.


  Maak melding
 6. zijn ze nu pas op het idee gekomen om dat in suriname te doen?
  jarengeleden was dit ook in mij opgekomen toen ik merkte dat een aantal afdelingen naar india overgeheveld werden, dacht ik dat kon ook naar suriname want je had heel veel surinamers op de afdelingen die het werk allemaal deden en alles tot in de puntjes goed deden, was gewoon een makkie om de suri’s in de thuisfront goed in te werken en notabene hadden ze ook meer adbeidsplaatsen gecreéerd in su.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES