Home Nieuws uit Nederland Nieuwe carrière voor Edgar Davids

Nieuwe carrière voor Edgar Davids

4

De loopbaan van Edgar Davids zou na dit seizoen weleens voorbij kunnen zijn. De aanvoerder van Ajax liet voor de camera’s van RTL weten dat hij niet denkt volgend jaar nog onder Marco van Basten bij de Amsterdammers te trainen. Davids, die komende maand 35 jaar wordt, weet niet of Ajax met Van Basten weer prijzen kan gaan winnen.

Volgens De Telegraaf zal hij zijn loopbaan hoogstwaarschijnlijk in de horeca voortzetten. De voetballer heeft zijn oog laten vallen op restaurant annex cocktailbar ‘Vuong’ in Amsterdam. Medewerkers van de oude eigenaar Tau Lounge BV, hebben aan de krant bevestigd dat Davids’ zaakwaarnemer en advocaat mr. R.D. Geerlings de tent heeft overgenomen.

Voetballers investeren wel vaker in horeca. Zo is Patrick Kluivert uitbater van een loungeclub in Barcelona.

4 REACTIES

 1. allah
  Aj Edgar mi boi ga lekker geld verdienen in the US of arabie of japan, die paar stuivers bij amsterdam is toch beneden jou peil.
 2. Prik
  Edje, Begin een surinaams restaurant-lounche op Palm-Island in Dubai. Amsterdam is niet meer van jouw level. Met jouw naam kan je overal terecht. Straks als je succes hebt gaat de burgemeester van amsterdam opdracht geven om het pand te sluiten omdat "het vermoeden bestaat" dat er drugsativiteiten in jouw pand gaande waren. Na 5 jaren procederen via Spong krijg je gelijk, maar is jouw naam al besmet.
 3. huntelaar
  Heb Edje vandaag gesproken na de wedstrijd....is broodje aap verhaal. Telegraaf he?
 4. ruud
  edgar je hebt gelijk om niet onder van basten te voetballen.je man heeft zoveel lelijke dingen gezegd over jou seedorf en kluivert.alleen maar uit jaloezie.wat jullie gewonnen hebben met andere clubs kan van basten en cruyff niet aan tippen en daarom zijn ze zo jaloers.hij had ook gezegd dat nicky hofs beter is san seedorf.ik heb gezien hoe het nederlandse elftal gevoetbald heeft onder van basten.het was om ervan te huilen.allen cruyff vond het goed.nu coach van ajax.