zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit NederlandNieuw record voor Clarence Seedorf

Nieuw record voor Clarence Seedorf

-

Does Travel - naar Suriname

Clarence Seedorf heeft woensdagavond Frank de Boer naar de tweede plaats op de recordlijst verwezen. De sterspeler van AC Milan startte in het Champions Leaguetreffen met Arsenal in de basis. Daarmee is hij de Nederlander met de meeste Europese clubwedstrijden (130 in totaal) achter zijn naam. Frank de Boer staat op 129 duels meldt De Telegraaf.

Seedorf droeg in Europa het shirt van vier verschillende clubs. Met AC Milan speelde de middenvelder tot op heden zeventig keer Europees. Ook Real Madrid (26), Internationale (17) en Ajax (16) maakten gebruik van de diensten van de routinier.

Internationaal gezien zijn er slechts drie spelers die in Europees verband vaker acte de presencé gaven dan Seedorf. Palo Maldini is met afstand de meest ervaren speler. Het icoon van AC Milan speelde 164 Europese wedstrijden. Luis Figo en Oliver Kahn kwamen respectievelijk tot 137 en 136 schrijft de krant.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. sorry hindoes, moslims, chinezen, boeroes, javanen…… wanneer krijgen jullie zo een grote zoon???? dusssssss niet meer zeuren over die luie en criminele zwarten.


  Maak melding
 2. Nr 1(mr.Zuid-oost),
  Als Sranamang ben ik geschrokken van uw uitlating.Wij als Surinamers zeggen zulke dingen niet.Suriname is multicultureel.
  Seedorf is een zoon van vaderland Suriname en ook een zoon van moederland Nederland.
  Creolen,Hindoestanen,Chinezen,Europeanen,Javanen en Indianen zie ik als mijn broeders.
  Zowel in Suriname als over de hele grontapoe.
  Ik zal me altijd verzetten tegen alle vorm van discrimminatie en tegen zelfminachting.
  Wij zijn gewoon trots op Seedorf en niet alleen omdat hij een creool is.


  Maak melding
 3. Reactie op!!!

  Hallo Mr.zuidoost,

  Ik zou graag miljoenen van de zwarten broeders zien werken, dan een handje vol grote zoon van je???? dusssssssss !!!!!!!!!!. over luie en criminele zwarten, die zijn jouw woorden.

  West-Suriname


  Maak melding
 4. hoi mr zuid-oost,zegt maar Bijlmer.Het leven is niet alleen maar voetballen..We zorgen ervoor dat er bakka-bana zijn/pietjel/roties/bami/tjauw-min .Seedorf is een uitzondering.de rest……?


  Maak melding
 5. Ik snap niet waarom mr zuidoost er een surinaams rassen-issue ervan maakt. Is het nog niet genoeg dat de nederlanders er een autochtoon – allochtoon issue ervan maken?
  Sliep uit!!!!!!


  Maak melding
 6. Mr.zuid-oost,
  Heeft u even kunnen aanvoelen hoe rechtgeaarde Surinamers zich voelen?
  We voelen ons verbonden met elkaar…ongeacht
  onze kleur/ras/geloof en geaardheid.
  Zéér terechte opmerking van Prik !!!Bravo !!


  Maak melding
 7. ga zo door jongen we zijn trost op jouw god zegen love jouw uit su want je heb toch wat voor suriname gedaan ik het sport wereld wat velen nog niet hebben ga daan ga zo door para is gek op jouw


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES