Verdachte metselmoord ontkent betrokkenheid

1

De vijfde verdachte in de zaak over de Haagse metselmoorden Aniel D. ontkent betrokkenheid. Dat blijkt uit de verklaring die D. heeft afgelegd, zo werd dinsdag duidelijk tijdens de zitting in de rechtbank van Den Haag meldt Novum Nieuws.

Aniel D. wordt ervan verdacht dat hij betrokken is geweest bij de moorden en het verbergen van de lichamen. D. verklaarde dinsdag dat hij op 12 augustus beide slachtoffers in de Cartesiusstraat heeft gezien, en later zijn bebloede broer bij de ingang van het huis, maar vervolgens is hij weer weggegaan om zijn broer naar het ziekenhuis te brengen. Hij beweert dat hij Mahabier en Dekkers niet in het huis heeft gezien. Pas in de auto vernam hij van zijn broer dat er een steekpartij had plaatsgevonden.

Over de periode na de moord en het verbergen van de lichamen beriep D. zich op zijn zwijgrecht.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.