dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurBliksembezoek van Jörgen Raymann aan Suriname

Bliksembezoek van Jörgen Raymann aan Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 19 feb – Jörgen Raymann is drie dagen in Suriname geweest. Tijdens zijn relatief korte verblijf in het vaderland, heeft hij onder meer de overdracht bijgewoond van blaasinstrumenten aan de Nationale Volksmuziekschool. Volgens Jörgen heeft hij het razend druk, maar was het bezoek bittere noodzaak.

“Eigenlijk ben ik hier in verband met de voorbereiding voor een serie shows in juli en omdat mijn schoonvader zeventig is geworden”, zegt Raymann tegenover de Ware Tijd. Wat voor shows het worden, wil hij nog niet kwijt. Er wordt ook gewerkt aan Raymann’s Helden, waarin rolmodellen aan het woord worden gelaten. De bedoeling is vooral empowerment voor allochtonen in Nederland.

Raymann laat onder meer de Surinaams-Nederlandse oud-voetballer en zakenman Sigi Lens opdraven. Een andere favoriet is Stedman Graham, de echtgenoot van de Amerikaanse tv-persoonlijkheid Oprah Winfrey. “Het was een ontmoeting met een inspirerende man. Iedereen ziet hem als de man van Oprah, maar nadat ik hem heb ontmoet, zou het eerder moeten zijn dat Oprah de vrouw is van Stedman.”

Bliksembezoek van Jörgen Raymann aan Suriname

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Blaastoeters voor Bach of Bartok muziek.
    Maar wanneer een behoorlijke toeter voor regionale muziek…jawel stevig blazen.

    Dat you kan firi datie… ai b.v a salsa sidon ifu ai a kas e wandel moro ti din bro-man di.
    Of wil jij Beethoven worden…geloof hoop en liefde noh.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES