zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zoekt vermiste autistische jongeman

Politie zoekt vermiste autistische jongeman

-

Does Travel - naar Suriname

De politie is op zoek naar de 22-jarige Vinodhkoemar Oeditram uit Delft. Hij heeft in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 februari om 05.00 uur in verwarde toestand zijn ouderlijk huis in de omgeving van de Foulkeslaan verlaten. De man heeft psychische problemen en is autistisch.

De politie is bang dat hij zichzelf iets aandoet. Er één tip binnengekomen. Een man had de vermiste Delftenaar rond 12.30 uur in de omgeving van het ziekenhuis gezien. Een zoektocht daar leverde nog een getuige op, die de man ook rond dat tijdstip had gezien. De vermiste man was echter niet meer in de buurt van het ziekenhuis.

De man heeft een slank postuur, is ongeveer 1.80 lang en heeft kort zwart haar. Hij heeft waarschijnlijk een bril op, draagt een grijs overhemd met strepen en een zwarte leren jas. Heeft u de man gezien of weet u waar hij verblijft, wilt u dan contact opnemen met de recherche van politie Delft op 0900 – 8844. Anoniem kan natuurlijk ook via 0800-7000.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES