Opnieuw vrijspraak voor stekende kapper

6

De 43-jarige Surinaamse kapper Dennis N. die in juni vorig jaar in zijn zaak in Amsterdam een klant neerstak met zijn schaar, gaat vrijuit. Volgens de rechtbank handelde de man uit zelfverdediging. Justitie had vier jaar cel geëist meldt RTL Nieuws.

Het slachtoffer raakte bij het incident ernstig gewond, maar was zelf begonnen met ruziemaken. Ook had hij al vaker stennis geschopt in de kapsalon. Op de dag van de steekpartij begon hij herrie te schoppen over zijn bril, waarvan hij meende dat die in de zaak lag. Vervolgens viel hij de kapper aan met de stang van een droogkap.

Dezelfde kapper ging ook al vrijuit toen hij in 2000 een klant doodstak. Ook toen vond de rechtbank dat er sprake was van noodweer, omdat het slachtoffer de kapper had bedreigd met een vuurwapen


6 REACTIES

 1. Kapper hoort haar te knippen en niet met je gereedschap een vervelende klant neer te steken,verwonden.Alleen het idee al! Jongens ga niet meer naar die Barbershop aan de Albert Kuypstraat,want……
  Een vervelende klant heb je altijd en overal!Een ontevredenklant kan soms( stennis schoppen en) vervelend doen.Eruit schoppen !


  Maak melding

 2. deze kapper is geen vriend van mij maar komt bij mij over als een normaal mens. maar ja ik laat mij natuurlijk ook mijn hersenen niet inslaan met een ijzeren staaf. ik ben zelf ook mijn haar bij hem gaan knippen ik moet zeggen het is een heel goede kapper en bij mij en velen liet hij een goede indruk achter.maar ik ben een normale klant ,als ik niet tevreden ben zeg ik het en dan zorg hij dat ik tevreden word het is een normale jongen eigenlijk die goed met mensen weet om te gaan.het probleem is ,er lopen veel figuren rond die zich als ganster willen gedragen en deze kapper heeft zijn huid voor de tweede keer duur verkocht.het komt zijn reputatie als kapper niet ten goede ,maar het is toch te gek voor woorden dat je mijn zaak komt binnen wandelen de orde verstoord en mij bedreigd en probeert mijn hersenen in te slaan, en van mij verwachten dat ik dat zonder verweer over me laat heen gaan,ja kom op!alles heeft zijn grens jammer voor het slachtoffer maar hij heeft het aan zich zelf te danken goede rechtspraak.ik hoop dat velen hiervan leren.zet een mens geen mes op zijn keel.


  Maak melding

 3. “Op de dag van de steekpartij begon hij herrie te schoppen over zijn bril, waarvan hij meende dat die in de zaak lag. Vervolgens viel hij de kapper aan met de stang van een droogkap.”

  Chu dem si yuh tink yuh simple if dem ready tell dem rush yuh
  Machine inna dem face an ask dem weh dem a duh
  Dem nuh know yuh,wha yuh guh tru,who you stan up to
  Chu yuh a laugh dem nuh know seh yuh wi buss dem button
  Suh onuh

  Dan denkt ie eerst twee keer na voordat hij de volgende kapper lastigvalt.


  Maak melding

 4. Zo te zien is die niet schuldig en ik snap die kapper heus wel, want wie laat zich nou bedreigen en misschien kapot maken door 1 of andere idioot.

  Kijk maar naar die ene jongen, ook uit Amsterdam geloof, Turks of Marokkaans, hij was op tv omdat hij wilde dat het veiliger werd om zn avondwinkel te runnen, nog geen week later hebben ze hem van zn leven beroofd,als hij zich ook had kunnen verdedigen was die nu misschien nog in leven.


  Maak melding

 5. Waar blijven de reacties van mensen die steeds klasse justitie roepen als iemand van Surinaamse afkomst wel een veroordeling aan zijn broek krijgt?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.