Home Nieuws uit Nederland Lilian Gonçalves bestuurslid Katholieke Universiteit

Lilian Gonçalves bestuurslid Katholieke Universiteit

3

Mevrouw mr. Lilian Gonçalves-Ho Kang You en de heer prof. dr. A.J.M. Plasschaert zijn benoemd tot lid van het bestuur van de Stichting Katholieke Universiteit, dat het toezicht uitoefent op het bestuur van de Radboud Universiteit Nijmegen en op het bestuur van het Universitair Medisch Centrum St Radboud.

Mevrouw Gonçalves-Ho Kang You is lange tijd advocaat geweest, in Suriname en Amsterdam. Ze was vicevoorzitter van de Commissie gelijke behandeling (1994-2000) en van 1997 tot 2006 lid/vicevoorzitter van het College van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA).

Mevrouw Gonçalves-Ho Kang You bekleedt diverse bestuurlijke en toezichthoudende functies. Ze is onder andere bestuurder van het International Executive Committee van Amnesty International (Londen), bestuurslid van het Institute of Social Studies en voorzitter van de Stichting Juridische Samenwerking Suriname-Nederland.

3 REACTIES

  1. Prik
    Een Surinaamse intellectueel die heel erg hard nodig is voor de opbouw van Mama Suriname geeft noodgedwongen haar krachten aan Europa. Suriname verkoopt en verjaagt kennis en intelligentie aan/naar Europa. Laten we het daarover hebben inplaats van dat steeds terugkerende gelul over dure ticket van slm/klm
  2. Dewanand
    Zorg dat het materiaal in Suriname blijft en denkt aan de jongeren. Vergeet Suriname niet! Leest hier meer onder http://www.calodema.com/index.php?cPath=31? osCsid=1af949e6c836be5cdb8d65250fd66805 or search. www.calodema.com
  3. rudolf
    zulke mensen worden niet in suriname gewaardeerd daarom blijven ze liever in nederland.dat is mijn mening.