zondag, februari 25, 2024
HomeNieuws uit NederlandLilian Gonçalves bestuurslid Katholieke Universiteit

Lilian Gonçalves bestuurslid Katholieke Universiteit

-

Does Travel & Cadushi Tours

Mevrouw mr. Lilian Gonçalves-Ho Kang You en de heer prof. dr. A.J.M. Plasschaert zijn benoemd tot lid van het bestuur van de Stichting Katholieke Universiteit, dat het toezicht uitoefent op het bestuur van de Radboud Universiteit Nijmegen en op het bestuur van het Universitair Medisch Centrum St Radboud.

Mevrouw Gonçalves-Ho Kang You is lange tijd advocaat geweest, in Suriname en Amsterdam. Ze was vicevoorzitter van de Commissie gelijke behandeling (1994-2000) en van 1997 tot 2006 lid/vicevoorzitter van het College van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA).

Mevrouw Gonçalves-Ho Kang You bekleedt diverse bestuurlijke en toezichthoudende functies. Ze is onder andere bestuurder van het International Executive Committee van Amnesty International (Londen), bestuurslid van het Institute of Social Studies en voorzitter van de Stichting Juridische Samenwerking Suriname-Nederland.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
  1. Een Surinaamse intellectueel die heel erg hard nodig is voor de opbouw van Mama Suriname geeft noodgedwongen haar krachten aan Europa.
    Suriname verkoopt en verjaagt kennis en intelligentie aan/naar Europa. Laten we het daarover hebben inplaats van dat steeds terugkerende gelul over dure ticket van slm/klm


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES