Rol voor Lucia Rijker in nieuwe Star Trek

2

Ex-bokskampioene Lucia Rijker heeft een rol kunnen bemachtigen in de allernieuwste Star Trek film. Lucia gaat een Romulan Communications Officer spelen, een rol waarvoor ze úren de make-up in zal moeten, meldt De Telegraaf.

Eind februari starten de opnames op een geheime locatie. Begin 2009 zal Star Trek in première gaan. Dat is tot nu toe ook het enige dat bekend mag worden gemaakt, schrijft de krant.

Rijker, dochter van een Nederlandse moeder en een Surinaamse vader, maakte in 1996 in Los Angeles haar debuut als profboksster. Nadien won ze zeker zeventien profwedstrijden, merendeels via knock-out. In 2004 speelde ze in Clint Eastwoods film Million Dollar Baby de rol van bokskampioene Billie the blue Bear.


2 REACTIES

 1. Heeft Lucia Rijker iets met Suriname en Surinamers, behalve d’r vader en achternaam.

  Heb haar nog nooit horen converseren over Suriname, laat staan inzet gepleegd voor de Surinaamse gemeenschap als sport voorbeeld.


  Maak melding

 2. nationalis dan heb je niet goed gelezen want Lucia heeft wel degelijk iets met suriname/. En daarnaast………is dat echt zo belangrijk? maakt het je meer of minder surinamer als je er elk jaar komt ofzo???

  dom ipv dat je trots bent dat een surinaamse weer iets bereikt

  domme reactie van je hoor


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.