vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurMiss India Suriname naar verkiezing in Zuid-Afrika

Miss India Suriname naar verkiezing in Zuid-Afrika

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 feb – Miss India Suriname, Vanita Singh, vertrekt binnenkort naar Johannesburg, Zuid-Afrika, voor deelname aan de Miss India Worldwide verkiezing. “Ik ben heel goed voorbereid. I was born ready”, zegt Vanita.

Haar act bestaat uit een fusie van klassiek ballet, buik- en moderne dans. “Mijn dans is niet voorspelbaar, maar heeft steeds een verrassend karakter. In voorbereiding op Zuid-Afrika heb ik Engels conversatielessen gevolgd om vloeiend te kunnen praten”, zegt Vanita tegenover de Ware Tijd. Suriname zal waardig worden uitgedragen. Dat moet wel, gezien de prestaties van haar voorganger.

Miss Suriname India 2006, Fareisa Joemanbaks, heeft vorig jaar de internationale titel in de wacht gesleept. “Ik ga niet alleen voor mezelf, maar ga om Suriname zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Het is voor mij een bijzondere eer en ik zal uiteraard mijn uiterste best doen om Suriname zo waardig mogelijk uit te dragen”, aldus Vanita.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES