woensdag, april 17, 2024
HomeNieuws uit NederlandNederlands geld voor sport in Suriname

Nederlands geld voor sport in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Nederland stelt deze kabinetsperiode zestien miljoen euro beschikbaar voor de ondersteuning van sport in ontwikkelingslanden. Het gaat om projecten in onder meer Zuid-Afrika en Suriname. Dat maakten minister voor Ontwikkelingssamenwerking Bert Koenders (PvdA) en staatssecretaris van Sport Jet Bussemaker (PvdA) maandag bekend.

Volgens NRC Handelsblad wordt Lornah Kiplagat hierbij aangesteld als zogeheten Nederlandse ambassadeur Sport en Ontwikkeling. De uit Kenia afkomstige atlete, die voor Nederland uitkomt, gaat samen met het kabinet het nieuwe beleid uitdragen.

Speciale aandacht krijgen projecten voor jongeren, meisjes en vrouwen en gehandicapten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. We benne benieuwd….welke Ned/Sur weer negatief hierop reageerd! Weer dit Ned. die 16 miljoen in Sur ivesteerd ! Waarom niet China..of..Cuba,,of Indonesie.! *t Is toch weer die de ellendige Bakra*s, die Sranan een warm hart toedragen. Kom op met jullie steeds ellendige reacties. En Surnets…ga zelf terug naar Sranan als jullie het beter kunnen/weten. Een vlucht met de SLM kost maar 675.- Euro ! A tan so….sapacara


  Maak melding
 2. Zolang directoraat sportzaken suriname maar niet wordt betrokken hierbij. Laten ze eerst maar op eigen kracht de Ismee van wilgen sporthal opknappen. Meer dan de helft van de verlichting doet het niet. Het plafond kan elk ogenblik naar beneden komen en die tl-buizen zij maar op een plek ingeklikt.
  Sarie torie


  Maak melding
 3. Dit geld kan beter besteed worden tegen de mensen die de sportwereld in Suriname het leven zuur maakt. Als je niet eerlijk kan winnen dan maar een pistool tevoorschijn halen om toch je gelijk te halen. Scheidsrechters die doodsbang zijn om een eerlijke wedstrijd te fluiten omdat ze dan niet levend thuiskomen. Dat is niet echt sportief van sommigen.


  Maak melding
 4. men maakt weer een grove fout,om te zeggen dat nederland 16 miljoen voor de ontwikkeling van de sport in suriname gaat investeren.wij worden gewoon in wazige beloften meegesleept.dit moet nog bewezen worden,hoe de 16 miljoen verdeeld zal worden tussen de landen in afrika en suriname.


  Maak melding
 5. een paar ministers moeten nu een andere bril (super speciale bril) gaan aanschaffen. die ouwe brillen gaan ze niet meer passen doordat hun ogen nu groter zijn geworden……
  waarschynlyk gaan ze hun oude broeken ook wegdoen voor nieuwe met NOG GROTERE ZAKKEN……


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES