zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSuriname sneller dan conservatieve denktank denkt

Suriname sneller dan conservatieve denktank denkt

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 feb – Het ambtenarenapparaat in Suriname is beslist niet zo bureaucratisch als de Amerikaanse denktank, de Heritage Foundation, wil doen voorkomen. Dit zegt minister Clifford Marica van Handel & Industrie, HI. De tijd die nodig zou zijn om een bedrijfsvergunning te voor elkaar te krijgen, is ruim de helft minder. Wat speelt, is gebrek aan informatie.

De in de VS gevestigde Heritage Foundation laat zich op afstand informeren over het reilen en zeilen in Suriname. Het is de enige denkbare reden voor het recente harde oordeel. “Het is moeilijk van op afstand te oordelen. Standard & Poors en IMF komen naar Suriname, deze heb ik hier nooit gezien. Het onderzoek moet wetenschappelijk geschieden, een aantal parameters is niet juist gemeten “, zegt Marica tegenover Radio 10.

De werkelijkheid wil dat de afgelopen jaren juist is ingezet op een snellere bediening van de private sector. Procedures zijn versoepeld en ingekort. “Als het gaat om het klein en middenbedrijf, is het in een week tot drie manden gedaan. Het opzetten van een naamloze vennootschap vereist wat meer stappen”, aldus Marica. Op de Index voor economische vrijheid van Heritage wordt Suriname gerekend tot de minst vrije landen in de Amerika’s.

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
 1. Je hebt gelijk hoor clifford marcia. Ze overdrijven. Het verkrijgen van een eenvoudige vergunning duurt niet 4 jaren maar 2 jaren.
  De Heritage Foundation overdrijft.

  ps
  zo’n vergunning duurt in een westerse land 2 maanden


  Maak melding
 2. Suriname sneller dan conservatieve denktank denkt
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Soms denk ik: waarmee zijn ze bezig (Front)
  alleen gebrul, geslijm, misselijkmakende grappen

  Een verzoek tapu nanga law.
  Domoren zijn genoeg op de wereld.


  Maak melding
 3. Prik
  Maar als je wat tjoekoe geeft dan kun je een vergunning binnen enkele dagen krijgen. Venetiaan ziet kans om een wettelijke maatregel goed te keuren (provisie reisbureau’s) binnen 24 uur. Dus het kan mang en dus heeft Marcia toch wel gelijk of niet swa.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES