donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZaak tegen Germaine C. aangehouden

Zaak tegen Germaine C. aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De Amsterdamse rechtbank heeft de zaak van Germaine C., de vrouw die in 2005 in de Derde Oosterparkstraat tasjesdief Ali el Bejjati doodreed, aangehouden. De 46-jarige vrouw was uit angst gisteren niet op de zitting verschenen.

De rechtbank vond echter dat haar individuele belang moet wijken voor het maatschappelijke en opsporingsbelang en verordonneerde dat ze moet verschijnen. De zaak is voor onbepaalde tijd aangehouden.

C. werd op 17 januari 2005 door El Bejjati en zijn maat Selçuk van haar tas beroofd. Zij reed met haar auto achteruit en wilde de scooter ‘aantikken’. El Bejjati kwam knel te zitten tussen een boom en haar auto en overleed ter plaatse. C. (46) verscheen uit angst niet op de zitting, waar een hele serie camera’s stond opgesteld en de zaal vol zat met journalisten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Deze vrouw moet een paar medailles krijgen. Dankzij haar hoeft de nederlandse belastingbetaler niet meer voor de kosten van die draaideur crimineel op te draaien.
  Ik begrijp absoluut niet waarom ze haar vervolgen, waarom kunnen ze niet al die vandalen vervolgen die de auto’s hebben vernield op oud op nieuw en tijdens de slotervaart rellen.Waarom kunnen ze niet achter de echte moordenaars aangaan. Het schijnt dat nederland geinfiltreerd is. Het is zo te zien slechts een kwestie van tijd voordat de Sharia hier wordt ingevoerd.


  Maak melding
 2. Een standbeeld in oosterpark voor Germaine. Een volgend keer hopen dat beide dieven tussen die auto en die boom gaan staan als je achteruit rijdt.


  Maak melding
 3. Oeps..foutje? heb op R geschakeld in plaats van Drive, meneer de Rechter.Die mevrouw bespaart meer ellende,anders was hij opnieuw aan het roven met een nieuwe scooter,natuurlijk.


  Maak melding
 4. Ik ben het met alle 3 de reactie’s van hierboven helemaal eens.

  Denk je dat die Ali nu een paar jaar verder en dus ook een paar jaar ouder nog steeds tasjes zou roven?? Echt niet! Hij zou misschien allang een bank hebben beroofd ofzo want vergeet niet kleine jongens worden groot en zo ook hun misdrijven en thuis vinden ze toch alles best.

  Deze mevrouw moeten ze dankbaar zijn, eigenlijk moet ze een schadevergoeding krijgen voor als haar auto beschadigd is van de familie van die Ali.

  Deze mensen denken dat ze alles mogen doen kijk maar naar wat voor schade ze hebben aangericht in Slotervaart, Kanaleneiland enz. Misschien waren dat wel de 40 rovers van Ali.


  Maak melding
 5. Ongelovelijk dat ze die mevrouw na 3 jaar nog eens gaan lastigvallen! En dan nog zo’n hoge strafeis! Het is toch logisch dat je de dief van je tas achterna gaat. Daar zitten je persoonlijke spullen in waar zo’n enge vent niets mee te maken heeft. Daar moet hij afblijven. En als er dan een ongeluk gebeurt is dat pech. Die jongen heeft welbewust een risico genomen toen hij die mevrouw aanviel. Daar kun je haar niet voor verantwoordlijk houden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES